Super frisk. Til Lidl Pris
Pølsehorn med rug og blomkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 blomkål blomkål
(ca. 500 g)
4 æg æg
(ca. 220 g)
1 dl dl rugmel rugmel
(ca. 50 g)
0,5 dl dl Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre
(ca. 10 g)
1 tsk. tsk. salt salt
8 stk. stk. pølser pølse
(økologisk)

Pølsehorn med rug og blomkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(5)

Sådan gør du

Skær stilken (den store hårde del) af blomkålshovedet. Blend resten af blomkålen fint. Kom den blendede blomkål i en stor skål og tilsæt æggene. Rør godt rundt. Herefter tilsætter du rugmel, Pofiber og salt. Har du god tid, kan du evt. lade massen stå og trække i 1-3 timer i køleskabet. Hvis ikke kan du godt lave pølsehornene med det samme. Pølsehornene laves ved at du skærer pølserne over på midten, så du har 16 små pølser. ”Smør” herefter dejen på pølserne og fordel dem på en bageplade. Dejen er klisteret og flydende, så du skal ikke forvente, at den er ligesom almindelig pølsehornsdej. Pølsehornene bages ved 175 grader i 15-20 min.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt6,9 g Kulhydrater16 g Protein13 g kcal225 kJ940