Super frisk. Til Lidl Pris
Pocheret æg med champignon, sprødt brød og krystalliseret ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 æg æg
4 bundter bundt spinat spinat
6 champignoner champignon
1 bundter bundt estragon estragon
4 skiver skive brød brød
25 g g pinjekerner pinjekerner
120 g g krystalliseret ost krystalliseret ost
(en fast ost)
80 g g smør smør
100 g g eddike eddike
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
krydderurter krydderurt
(til pynt)

Pocheret æg med champignon, sprødt brød og krystalliseret ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(4)

Sådan gør du

Blend 80 g af osten og gem resten - halvdelen af den blendede ost, sættes over og smeltes sammen med 1 dl vand, sigt derefter og tilsæt smør.

Sæt en stor gryde vand til at koge med eddike - pochér derefter æggene i ca. 3 min.

Pluk din estragon og blend den til en pesto sammen med ost, pinjekerner, salt og olivenolie.

Rist rugbrødet af, og kom pesto og ost på brødet.

Slyng spinat på panden og krydr med salt og peber.

ANRETNING:

Anret det pocherede æg på midten af tallerkenen og anret derefter spinaten på den ene side. Tilføj tyndt skårede champignoner oven på spinaten og pynt med urter.

Blend ostevandet sammen med en stavblender, og fordel skummet over ægget.

GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.