
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 4 | ||
spinat spinat | 4 bundter bundt | ||
champignoner champignon | 6 | ||
estragon estragon | 1 bundter bundt | ||
brød brød | 4 skiver skive | ||
pinjekerner pinjekerner | 25 g g | ||
krystalliseret ost
krystalliseret ost (en fast ost) | 120 g g | ||
smør smør | 80 g g | ||
eddike eddike | 100 g g | ||
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
krydderurter
krydderurt (til pynt) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePocheret æg med champignon, sprødt brød og krystalliseret ost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blend 80 g af osten og gem resten - halvdelen af den blendede ost, sættes over og smeltes sammen med 1 dl vand, sigt derefter og tilsæt smør.
Sæt en stor gryde vand til at koge med eddike - pochér derefter æggene i ca. 3 min.
Pluk din estragon og blend den til en pesto sammen med ost, pinjekerner, salt og olivenolie.
Rist rugbrødet af, og kom pesto og ost på brødet.
Slyng spinat på panden og krydr med salt og peber.
ANRETNING:
Anret det pocherede æg på midten af tallerkenen og anret derefter spinaten på den ene side. Tilføj tyndt skårede champignoner oven på spinaten og pynt med urter.
Blend ostevandet sammen med en stavblender, og fordel skummet over ægget.
GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.