
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pizzabund
250 g g | blomkål blomkål | ||
250 g g | hvidkål hvidkål | ||
1 | løg
løg (ca. 100 g) | ||
3 | æg æg | ||
1 tsk. tsk. | salt salt | ||
2 spsk. spsk. | tørret oregano tørret oregano |
Fyld
200 - 250 g g | kød kød | ||
75 g g | revet ost revet ost | ||
100 g g | røde peberfrugter rød peberfrugt | ||
50 g g | spinat spinat | ||
6 spsk. spsk. | tomatsauce
tomatsauce (ca. 100 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePizza på blomkål- og hvidkålsbund
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
PizzabundKål og løg snittes fint i foodprocessoren og blandes med æg og krydderier. Massen bredes ret tyndt ud på en plade beklædt med bagepapir. Der er til 2 plader. Bag dem i 50-60 min ved 180 grader til de er lysebrune. Byt pladernes placering i ovnen, når halvdelen af tiden er gået.
PizzaTag bundene ud af ovnen og kom fyldet på; først tomatsauce, så ost, kød og grøntsager. Pizzaen bages, herefter færdig i 10-15 min ved 180 grader.
Tip
- Brug bundene som sandwichbrød, fx med kylling og avokado på.
- Du kan fint varme pizzaen igen dagen efter, men den er klart bedst på førstedagen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann