Super frisk. Til Lidl Pris
Pizza på blomkål- og hvidkålsbund

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Pizzabund

250 g g blomkål blomkål
250 g g hvidkål hvidkål
1 løg løg
(ca. 100 g)
3 æg æg
1 tsk. tsk. salt salt
2 spsk. spsk. tørret oregano tørret oregano

Fyld

200 - 250 g g kød kød
75 g g revet ost revet ost
100 g g røde peberfrugter rød peberfrugt
50 g g spinat spinat
6 spsk. spsk. tomatsauce tomatsauce
(ca. 100 g)

Pizza på blomkål- og hvidkålsbund

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(33)

Sådan gør du

PizzabundKål og løg snittes fint i foodprocessoren og blandes med æg og krydderier. Massen bredes ret tyndt ud på en plade beklædt med bagepapir. Der er til 2 plader. Bag dem i 50-60 min ved 180 grader til de er lysebrune. Byt pladernes placering i ovnen, når halvdelen af tiden er gået.

PizzaTag bundene ud af ovnen og kom fyldet på; først tomatsauce, så ost, kød og grøntsager. Pizzaen bages, herefter færdig i 10-15 min ved 180 grader.

Tip

  • Brug bundene som sandwichbrød, fx med kylling og avokado på.
  • Du kan fint varme pizzaen igen dagen efter, men den er klart bedst på førstedagen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann