
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
blødt smør blødt smør | 200 g g | |
brun farin brun farin | 200 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
æg æg | 4 | |
mel mel | 250 g g | |
kakaopulver kakaopulver | 30 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 spsk. spsk. | |
mælk mælk | 100 ml ml | |
margarine
margarine (til at smøre formen) | ||
kageglasur med kakaosmag kageglasur med kakaosmag | 200 g g | |
vaffelruller med hasselnøddecreme
vaffelruller med hasselnøddecreme (60 g) | 8 | |
M&M's
M&M's (12 g) | 8 | |
vaffelruller med chokolde
vaffelruller med chokolde (25 g) | 4 stk. stk. | |
vingummibamser vingummibamser |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiratskib (chokoladekage)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Smør, sukker og salt røres til en cremet masse.
- Æg slås ud et ad gangen.
- Mel, kakaopulver og bagepulver blandes.
- Tilsæt herefter mælk under omrøring.
- Hæld dejen i en smurt kageform (Ø 30 cm).
- Sæt kagen i en forvarmet ovn, og bag den ved 175 °C i ca. 45 min.
- Lad den køle på en rist.
- Vend formen og tag kagen ud. Skær evt. med en smørkniv i kanten, så kagen løsner sig.
- Kageglasuren smeltes som på pakkeanvisningen.
- Kagen overtrækkes med glasuren.
- Vaffelrullerne sættes på kagens kant og som kanoner i siden på skibet, som vist på billedet.
- M&M's sættes fast på skibets side ved hjælp af glasuren.
- Vingummibamser sættes på skibets dæk som skibets mandskab.
- Lad det tørre. Pynt skibet med et piratflag, som sættes fast med et grillspyd.
Næringsindhold
Fedt43
g
Kulhydrater20
g
Protein4
g
kcal386
kJ1612