
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
blødt smør blødt smør | 200 g g | ||
brun farin brun farin | 200 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
æg æg | 4 | ||
mel mel | 250 g g | ||
kakaopulver kakaopulver | 30 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 spsk. spsk. | ||
mælk mælk | 100 ml ml | ||
margarine
margarine (til at smøre formen) | |||
kageglasur med kakaosmag kageglasur med kakaosmag | 200 g g | ||
vaffelruller med hasselnøddecreme
vaffelruller med hasselnøddecreme (60 g) | 8 | ||
M&M's
M&M's (12 g) | 8 | ||
vaffelruller med chokolde
vaffelruller med chokolde (25 g) | 4 stk. stk. | ||
vingummibamser vingummibamser |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePiratskib (chokoladekage)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Smør, sukker og salt røres til en cremet masse.
- Æg slås ud et ad gangen.
- Mel, kakaopulver og bagepulver blandes.
- Tilsæt herefter mælk under omrøring.
- Hæld dejen i en smurt kageform (Ø 30 cm).
- Sæt kagen i en forvarmet ovn, og bag den ved 175 °C i ca. 45 min.
- Lad den køle på en rist.
- Vend formen og tag kagen ud. Skær evt. med en smørkniv i kanten, så kagen løsner sig.
- Kageglasuren smeltes som på pakkeanvisningen.
- Kagen overtrækkes med glasuren.
- Vaffelrullerne sættes på kagens kant og som kanoner i siden på skibet, som vist på billedet.
- M&M's sættes fast på skibets side ved hjælp af glasuren.
- Vingummibamser sættes på skibets dæk som skibets mandskab.
- Lad det tørre. Pynt skibet med et piratflag, som sættes fast med et grillspyd.
Næringsindhold
Fedt43
g
Kulhydrater20
g
Protein4
g
kcal386
kJ1612