Piratskib (chokoladekage)

Piratskib (chokoladekage) image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:15 t

Ingredienser

12 portioner
    • 200   g blødt smør
    • 200   g brun farin
    • 1   knsp. salt
    • 4   æg
    • 250   g mel
    • 30   g kakaopulver
    • 1   spsk. bagepulver
    • 100   ml mælk
    •   margarine til at smøre formen
    • 200   g kageglasur med kakaosmag
    • 8   vaffelruller med hasselnøddecreme 60 g
    • 8   m&m's 12 g
    • 4   stk. vaffelruller med chokolde 25 g
    •   vingummibamser

Forberedelse

  1. Smør, sukker og salt røres til en cremet masse.

  2. Æg slås ud et ad gangen.

  3. Mel, kakaopulver og bagepulver blandes.

  4. Tilsæt herefter mælk under omrøring.

  5. Hæld dejen i en smurt kageform (Ø 30 cm).

  6. Sæt kagen i en forvarmet ovn, og bag den ved 175 °C i ca. 45 min.

  7. Lad den køle på en rist.

  8. Vend formen og tag kagen ud. Skær evt. med en smørkniv i kanten, så kagen løsner sig.

  9. Kageglasuren smeltes som på pakkeanvisningen.

  10. Kagen overtrækkes med glasuren.

  11. Vaffelrullerne sættes på kagens kant og som kanoner i siden på skibet, som vist på billedet.

  12. M&M's sættes fast på skibets side ved hjælp af glasuren.

  13. Vingummibamser sættes på skibets dæk som skibets mandskab.

  14. Lad det tørre. Pynt skibet med et piratflag, som sættes fast med et grillspyd.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 386
Protein (g) 4
Kulhydrat (g) 20
Fedt (g) 43