Super frisk. Til Lidl Pris
Pirat- og prinsessekiks

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g blødt smør blødt smør
125 g g sukker sukker
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
300 g g mel mel
1 knsp. knsp. bagepulver bagepulver
75 g g flormelis flormelis
rød frugtfarve rød frugtfarve
lyserøde og hvide sukkerkugler til pynt lyserøde og hvide sukkerkugler til pynt
30 g g chokolade chokolade
(30%)
bagepapir bagepapir

Pirat- og prinsessekiks

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:40 t
(1)

Sådan gør du

Smør, sukker, vaniljesukker og salt røres til en cremet masse. Æg tilsættes ét ad gangen. Mel og bagepulver blandes i lidt efter lidt. Ælt dejen kort og lad den stå på køl i ca. 2 timer.

Dejen rulles ud til ca. 5 mm tykkelse. Brug gerne mel. Af halvdelen af dejen skæres kroner (4 x 5 cm). Den anden halvdel skæres til piratflag ( 6 x 8 cm). Læg bagepapir på en bageplade i en forvarmet ovn ved 175 °C 15-17 min, til de er lyse og sprøde. Lad dem køle af på en rist.

Flormelissen sies og blandes med lidt vand, til det er tyktflydende. Hvis du har lyst, kan du tilføje rød frugtfarve i noget af glasuren, så du får en lyserød glasur. Hæld blandingen i en frysepose. Klip et lille hul i hjørnet og mal kanten af kronen med glasuren. Pynt med sukkerkugler og lad det tørre.

Hak chokoladen og smelt det i et varmt vandbad. Hæld det i en frysepose. Tegn konturerne på piratflaget og lad det tørre.

Næringsindhold

Fedt9 g Kulhydrater3 g Protein1 g kcal64 kJ269