
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 håndfulde håndfuld | persille
persille ((med stilk)) | ||
1 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 spsk spsk | revet parmesan revet parmesan | ||
1 spsk spsk | pinjekerner
pinjekerner ((eller solsikkekerner)) |
Persillepesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(2)
Sådan gør du
Skyl og tør persille. Kom persille, presset hvidløg, parmesanost og kerner i en minihakker. Hak og bland ingredienserne. Tilsæt olivenolien gradvist. Smag pestoen til med salt og peber.
Du kan evt. smage pestoen til med lidt citronsaft.