Super frisk. Til Lidl Pris
Persillepesto

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 håndfulde håndfuld persille persille
(med stilk)
1 dl dl olivenolie olivenolie
1 fed fed hvidløg hvidløg
Salt og peber Salt og peber
1 spsk. spsk. revet parmesan revet parmesan
1 spsk. spsk. pinjekerner pinjekerner
(eller solsikkekerner)

Persillepesto

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(6)

Sådan gør du

Skyl og tør persille. Kom persille, presset hvidløg, parmesanost og kerner i en minihakker. Hak og bland ingredienserne. Tilsæt olivenolien gradvist. Smag pestoen til med salt og peber.

Du kan evt. smage pestoen til med lidt citronsaft.