Super frisk. Til Lidl Pris
Persillepesto

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

persille persille
(med stilk)
2 håndfulde håndfuld
olivenolie olivenolie1 dl dl
hvidløg hvidløg1 fed fed
Salt og peber Salt og peber
revet parmesan revet parmesan1 spsk. spsk.
pinjekerner pinjekerner
(eller solsikkekerner)
1 spsk. spsk.

Persillepesto

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(10)

Opskriften

  1. Skyl og tør persille.
  2. Kom persille, presset hvidløg, parmesanost og kerner i en minihakker.
  3. Hak og bland ingredienserne.
  4. Tilsæt olivenolien gradvist.
  5. Smag pestoen til med salt og peber.

Du kan evt. smage pestoen til med lidt citronsaft.