
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 håndfulde håndfuld | persille
persille (med stilk) | ||
1 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 spsk. spsk. | revet parmesan revet parmesan | ||
1 spsk. spsk. | pinjekerner
pinjekerner (eller solsikkekerner) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePersillepesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skyl og tør persille. Kom persille, presset hvidløg, parmesanost og kerner i en minihakker. Hak og bland ingredienserne. Tilsæt olivenolien gradvist. Smag pestoen til med salt og peber.
Du kan evt. smage pestoen til med lidt citronsaft.