
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
persille
persille (med stilk) | 2 håndfulde håndfuld | ||
olivenolie olivenolie | 1 dl dl | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
revet parmesan revet parmesan | 1 spsk. spsk. | ||
pinjekerner
pinjekerner (eller solsikkekerner) | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePersillepesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl og tør persille. Kom persille, presset hvidløg, parmesanost og kerner i en minihakker. Hak og bland ingredienserne. Tilsæt olivenolien gradvist. Smag pestoen til med salt og peber.
Du kan evt. smage pestoen til med lidt citronsaft.