
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pavlova
8 stk. stk. | æggehvider æggehvide | ||
400 g g | sukker sukker | ||
0,5 | citroner citron | ||
6 spsk spsk | rørsukker rørsukker | ||
1 | appelsiner appelsin |
Karamelsauce
1,5 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
3 spsk spsk | sirup sirup | ||
100 g g | smør smør | ||
125 g g | sukker sukker | ||
0,25 tsk tsk | salt salt |
Pynt
5 dl dl | fløde fløde | ||
3 stk. stk. | passionsfrugter passionsfrugt | ||
0,25 stk. stk. | ananaser ananas | ||
0,5 stk. stk. | mangoer mango | ||
0,5 stk. stk. | dragefrugter dragefrugt | ||
125 g g | hindbær hindbær | ||
3 spsk spsk | granatæblekerner granatæblekerner | ||
50 g g | pistacienødder
pistacienød ((Ristede, usaltede pistacienødder)) |
Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pavlova
Pres saften fra citronen. Bland æggehvider og sukker i en skål. Pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaften. Tag skålen af vandbadet, og pisk videre, til marengsmassen er kølet ned og er helt stiv. Spred massen ud i en cirkel på ca. Ø 28 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag massen i 50-60 min ved 130 °C. Tag den ud, og lad den køle helt af.
Karamelsauce
Bring fløde, smør, sirup, salt og muscovadosukker i kog i en gryde under omrøring. Lad det simre i 5 min uden at røre rundt. Det skal tykne let, og konsistensen skal være ensartet.
Pynt
Pisk fløden til skum, og smør den udover marengsbunden. Vask passionsfrugterne, og skær dem i halve. Placér 3 stykker på kagen. Skrab frugtkødet fra de resterende ud over kagen med en ske. Skær de resterende frugter i stykker, og pynt kagen med dem, hindbærrene og granatæblerne. Drys med ristede pistacienødder, dryp med karamelsaucen, og servér resten af saucen ved siden af.