Super frisk. Til Lidl Pris
Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Pavlova

8 stk. stk. æggehvider æggehvide
400 g g sukker sukker
0,5 citroner citron
6 spsk. spsk. rørsukker rørsukker
1 appelsiner appelsin

Karamelsauce

1,5 dl dl piskefløde piskefløde
3 spsk. spsk. sirup sirup
100 g g smør smør
125 g g sukker sukker
0,25 tsk. tsk. salt salt

Pynt

5 dl dl fløde fløde
3 stk. stk. passionsfrugter passionsfrugt
0,25 stk. stk. ananaser ananas
0,5 stk. stk. mangoer mango
0,5 stk. stk. dragefrugter dragefrugt
125 g g hindbær hindbær
3 spsk. spsk. granatæblekerner granatæblekerner
50 g g pistacienødder pistacienød
(Ristede, usaltede pistacienødder)

Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(6)

Sådan gør du

Pavlova

Pres saften fra citronen. Bland æggehvider og sukker i en skål. Pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaften. Tag skålen af vandbadet, og pisk videre, til marengsmassen er kølet ned og er helt stiv. Spred massen ud i en cirkel på ca. Ø 28 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag massen i 50-60 min ved 130 °C. Tag den ud, og lad den køle helt af.

Karamelsauce

Bring fløde, smør, sirup, salt og muscovadosukker i kog i en gryde under omrøring. Lad det simre i 5 min uden at røre rundt. Det skal tykne let, og konsistensen skal være ensartet.

Pynt

Pisk fløden til skum, og smør den udover marengsbunden. Vask passionsfrugterne, og skær dem i halve. Placér 3 stykker på kagen. Skrab frugtkødet fra de resterende ud over kagen med en ske. Skær de resterende frugter i stykker, og pynt kagen med dem, hindbærrene og granatæblerne. Drys med ristede pistacienødder, dryp med karamelsaucen, og servér resten af saucen ved siden af.