
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | chorizos chorizo | ||
500 g g | gulerødder gulerod | ||
1 | løg løg | ||
stort | |||
75 g g | cashewnødder cashewnød | ||
dl dl | æblecidereddike æblecidereddike | ||
4 dl dl | vand vand | ||
1 terninger terning | bouillon bouillon | ||
fx grøntsags | |||
75 g g | revet parmesan revet parmesan | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
2 pakker pakke | frisk pasta frisk pasta | ||
fx båndpasta | |||
basilikumblade basilikumblade |
Pasta med gulerod og chorizo
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær chorizo i strimler og steg dem i en gryde til de tager farve. Tag dem op af gryden og stil dem til side. Skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker. Rist dem i gryden i fedtstoffet fra chorizoen og lad løgene blive klare. Tilsæt cashewnødder, eddike, bouillon og vand og lad det koge i ca. 20 minutter til gulerødderne er helt møre. Kog pastaen som beskrevet på pakken.
Blend gulerødder, løg og væsken i gryden til en tyk og ensartet sauce. Tilsæt 1-2 dl af kogevandet fra pastaen, hvis saucen bliver meget tyk.
Vend den kogte pasta i saucen sammen med revet parmesan. Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum og de stegte chorizostrimler.