Pasta med gulerod og chorizo

Pasta med gulerod og chorizo image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 100   g chorizos
    • 500   g gulerødder
    • 1   løg stort
    • 75   g cashewnødder
    •   dl æblecidereddike
    • 4   dl vand
    • 1   terning bouillon fx grøntsags
    • 75   g revet parmesan
    •   salt og peber
    • 2   pakker frisk pasta fx båndpasta
    •   basilikumblade

Forberedelse

    Skær chorizo i strimler og steg dem i en gryde til de tager farve. Tag dem op af gryden og stil dem til side. Skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker. Rist dem i gryden i fedtstoffet fra chorizoen og lad løgene blive klare. Tilsæt cashewnødder, eddike, bouillon og vand og lad det koge i ca. 20 minutter til gulerødderne er helt møre. Kog pastaen som beskrevet på pakken.

    Blend gulerødder, løg og væsken i gryden til en tyk og ensartet sauce. Tilsæt 1-2 dl af kogevandet fra pastaen, hvis saucen bliver meget tyk.

    Vend den kogte pasta i saucen sammen med revet parmesan. Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum og de stegte chorizostrimler.