
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePasta med gulerod og chorizo
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær chorizo i strimler og steg dem i en gryde til de tager farve. Tag dem op af gryden og stil dem til side. Skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker. Rist dem i gryden i fedtstoffet fra chorizoen og lad løgene blive klare. Tilsæt cashewnødder, eddike, bouillon og vand og lad det koge i ca. 20 minutter til gulerødderne er helt møre. Kog pastaen som beskrevet på pakken.
Blend gulerødder, løg og væsken i gryden til en tyk og ensartet sauce. Tilsæt 1-2 dl af kogevandet fra pastaen, hvis saucen bliver meget tyk.
Vend den kogte pasta i saucen sammen med revet parmesan. Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum og de stegte chorizostrimler.