Super frisk. Til Lidl Pris
Pasta med gulerod og chorizo

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g chorizos chorizo
500 g g gulerødder gulerod
1 løg løg
(stort)
75 g g cashewnødder cashewnød
dl dl æblecidereddike æblecidereddike
4 dl dl vand vand
1 terninger terning bouillon bouillon
(fx grøntsags)
75 g g revet parmesan revet parmesan
Salt og peber Salt og peber
2 pakker pakke frisk pasta frisk pasta
(fx båndpasta)
basilikumblade basilikumblade

Pasta med gulerod og chorizo

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(39)

Sådan gør du

Skær chorizo i strimler og steg dem i en gryde til de tager farve. Tag dem op af gryden og stil dem til side. Skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker. Rist dem i gryden i fedtstoffet fra chorizoen og lad løgene blive klare. Tilsæt cashewnødder, eddike, bouillon og vand og lad det koge i ca. 20 minutter til gulerødderne er helt møre. Kog pastaen som beskrevet på pakken.

Blend gulerødder, løg og væsken i gryden til en tyk og ensartet sauce. Tilsæt 1-2 dl af kogevandet fra pastaen, hvis saucen bliver meget tyk.

Vend den kogte pasta i saucen sammen med revet parmesan. Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum og de stegte chorizostrimler.