Super frisk. Til Lidl Pris
Panna cotta med blåbærcoulis

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Panna Cotta

0,5 l l piskefløde piskefløde
60 g g sukker sukker
3 blade blad husblas husblas

Blåbærcoulis

100 g g blåbær blåbær
1 - 2 spsk. spsk. sukker sukker

Panna cotta med blåbærcoulis

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(5)

Sådan gør du

Bland piskefløde og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog det i ca. 7 min. Tag gryden af varmen og udblød husblassen i en skål med koldt vand i ca. 5 min. Knug den let fri for vand og pisk den ud i den lukne fløde. Hæld flødecremen i 4 portionsglas og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet. Kog de frosne blåbær med 1-2 spsk. sukker i 2 min. til sukkeret er opløst. Lad blåbærcoulisen køle helt af. Når panna cottaen er stivnet, kan du fordele blåbærcoulisen ovenpå og derefter komme glassene tilbage på køl.Pynt evt. med flager af hvid chokolade, og servér.