
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Panna Cotta
0,5 l l | piskefløde piskefløde | ||
60 g g | sukker sukker | ||
3 blade blad | husblas husblas |
Blåbærcoulis
100 g g | blåbær blåbær | ||
1 - 2 spsk. spsk. | sukker sukker |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePanna cotta med blåbærcoulis
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bland piskefløde og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog det i ca. 7 min. Tag gryden af varmen og udblød husblassen i en skål med koldt vand i ca. 5 min. Knug den let fri for vand og pisk den ud i den lukne fløde. Hæld flødecremen i 4 portionsglas og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet. Kog de frosne blåbær med 1-2 spsk. sukker i 2 min. til sukkeret er opløst. Lad blåbærcoulisen køle helt af. Når panna cottaen er stivnet, kan du fordele blåbærcoulisen ovenpå og derefter komme glassene tilbage på køl.Pynt evt. med flager af hvid chokolade, og servér.