
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
225 g g | rødspættefileter rødspættefilet | ||
100 g g | rasp rasp | ||
100 ml ml | æggehvider æggehvide | ||
100 g g | ølandshvedemel ølandshvedemel | ||
100 g g | smør smør | ||
salt salt |
Panerede rødspættefileter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(0)
Sådan gør du
Lidt smør brunes på en pande. Rødspættefileterne vendes først i mel, derefter æggehvide og til sidst rasp.
Tip: Anvend med fordel en pincet til paneringen for at undgå, at mel og æggehvider klumper.
Steg fileterne ved høj varme i det brunede smør på panden i ca. 1,5-2 min på hver side (afhænger af størrelsen på rødspættefileten).
Til sidst drysses de panerede rødspættefileter med flagesalt efter behov.