
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
350 g g | rabarber rabarber | ||
75 ml ml | æblejuice æblejuice | ||
80 g g | brun farin brun farin | ||
10 g g | vaniljesukker vaniljesukker | ||
2 | æg æg | ||
200 ml ml | mælk mælk | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
3 spsk spsk | solsikkeolie solsikkeolie | ||
150 g g | mel mel | ||
1 knsp. knsp. | bagepulver bagepulver | ||
flormelis
flormelis ((til pynt)) | |||
100 g g | flødeskum flødeskum | ||
80 g g | yoghurt yoghurt | ||
køkkenrulle køkkenrulle |
Pandekager med rabarbercreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl rabarberen, skær den i stykker, og kog det med æblejuice, 40 g sukker og vaniljesukker i 6-8 min., indtil det er kogt sammen. Lad det køle helt af.
Opdel æggene. Pisk æggeblommerne med mælk, det øvrige sukker, salt og 1 spsk. olie. Rør mel og bagepulver i, indtil det bliver til en glat dej. Lad det hæve i 15 minutter.
Pisk æggehviderne stive, og rør den i dejen. Bag derefter pandekagerne én efter én i 2-3 min. på hver side i hed olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og strø med flormelis.
Pisk fløden stiv. Tilsæt rabarber og yoghurt, og server cremen sammen med pandekagerne.