Super frisk. Til Lidl Pris
Pandekager med rabarbercreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rabarber rabarber350 g g
æblejuice æblejuice75 ml ml
brun farin brun farin80 g g
vaniljesukker vaniljesukker10 g g
æg æg2
mælk mælk200 ml ml
salt salt1 knsp. knsp.
solsikkeolie solsikkeolie3 spsk. spsk.
mel mel150 g g
bagepulver bagepulver1 knsp. knsp.
flormelis flormelis
(til pynt)
flødeskum flødeskum100 g g
yoghurt yoghurt80 g g
køkkenrulle køkkenrulle

Pandekager med rabarbercreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(3)

Opskriften

Skræl rabarberen, skær den i stykker, og kog det med æblejuice, 40 g sukker og vaniljesukker i 6-8 min., indtil det er kogt sammen. Lad det køle helt af.

Opdel æggene. Pisk æggeblommerne med mælk, det øvrige sukker, salt og 1 spsk. olie. Rør mel og bagepulver i, indtil det bliver til en glat dej. Lad det hæve i 15 minutter.

Pisk æggehviderne stive, og rør den i dejen. Bag derefter pandekagerne én efter én i 2-3 min. på hver side i hed olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og strø med flormelis.

Pisk fløden stiv. Tilsæt rabarber og yoghurt, og server cremen sammen med pandekagerne.

Næringsindhold

Fedt25 g Kulhydrater57 g Protein12 g kcal503 kJ2101