Super frisk. Til Lidl Pris
Pandekager med rabarbercreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

350 g g rabarber rabarber
75 ml ml æblejuice æblejuice
80 g g brun farin brun farin
10 g g vaniljesukker vaniljesukker
2 æg æg
200 ml ml mælk mælk
1 knsp. knsp. salt salt
3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
150 g g mel mel
1 knsp. knsp. bagepulver bagepulver
flormelis flormelis
(til pynt)
100 g g flødeskum flødeskum
80 g g yoghurt yoghurt
køkkenrulle køkkenrulle

Pandekager med rabarbercreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(1)

Sådan gør du

Skræl rabarberen, skær den i stykker, og kog det med æblejuice, 40 g sukker og vaniljesukker i 6-8 min., indtil det er kogt sammen. Lad det køle helt af.

Opdel æggene. Pisk æggeblommerne med mælk, det øvrige sukker, salt og 1 spsk. olie. Rør mel og bagepulver i, indtil det bliver til en glat dej. Lad det hæve i 15 minutter.

Pisk æggehviderne stive, og rør den i dejen. Bag derefter pandekagerne én efter én i 2-3 min. på hver side i hed olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og strø med flormelis.

Pisk fløden stiv. Tilsæt rabarber og yoghurt, og server cremen sammen med pandekagerne.

Næringsindhold

Fedt25 g Kulhydrater57 g Protein12 g kcal503 kJ2101