
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 350 g g | |
æblejuice æblejuice | 75 ml ml | |
brun farin brun farin | 80 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 10 g g | |
æg æg | 2 | |
mælk mælk | 200 ml ml | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
solsikkeolie solsikkeolie | 3 spsk. spsk. | |
mel mel | 150 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 knsp. knsp. | |
flormelis
flormelis (til pynt) | ||
flødeskum flødeskum | 100 g g | |
yoghurt yoghurt | 80 g g | |
køkkenrulle køkkenrulle |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPandekager med rabarbercreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl rabarberen, skær den i stykker, og kog det med æblejuice, 40 g sukker og vaniljesukker i 6-8 min., indtil det er kogt sammen. Lad det køle helt af.
Opdel æggene. Pisk æggeblommerne med mælk, det øvrige sukker, salt og 1 spsk. olie. Rør mel og bagepulver i, indtil det bliver til en glat dej. Lad det hæve i 15 minutter.
Pisk æggehviderne stive, og rør den i dejen. Bag derefter pandekagerne én efter én i 2-3 min. på hver side i hed olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og strø med flormelis.
Pisk fløden stiv. Tilsæt rabarber og yoghurt, og server cremen sammen med pandekagerne.