
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 350 g g | ||
æblejuice æblejuice | 75 ml ml | ||
brun farin brun farin | 80 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 10 g g | ||
æg æg | 2 | ||
mælk mælk | 200 ml ml | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 3 spsk. spsk. | ||
mel mel | 150 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 knsp. knsp. | ||
flormelis
flormelis (til pynt) | |||
flødeskum flødeskum | 100 g g | ||
yoghurt yoghurt | 80 g g | ||
køkkenrulle køkkenrulle |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePandekager med rabarbercreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl rabarberen, skær den i stykker, og kog det med æblejuice, 40 g sukker og vaniljesukker i 6-8 min., indtil det er kogt sammen. Lad det køle helt af.
Opdel æggene. Pisk æggeblommerne med mælk, det øvrige sukker, salt og 1 spsk. olie. Rør mel og bagepulver i, indtil det bliver til en glat dej. Lad det hæve i 15 minutter.
Pisk æggehviderne stive, og rør den i dejen. Bag derefter pandekagerne én efter én i 2-3 min. på hver side i hed olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og strø med flormelis.
Pisk fløden stiv. Tilsæt rabarber og yoghurt, og server cremen sammen med pandekagerne.