
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
ingefær ingefær | 50 g g | ||
smør smør | 90 g g | ||
honning honning | 50 g g | ||
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | ||
mel mel | 200 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
sukker sukker | 30 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
æg æg | 2 | ||
kærnemælk kærnemælk | 250 ml ml | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 3 spsk. spsk. | ||
bananer banan | 4 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePandekager med ingefær og banan
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl ingefær, og hak den fint. Varm ingefæren i 3 spsk varm smør i 2 min. Hæld ingefæren i en skål, og bland honning og citronsaft heri. Lad blandingen køle af. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål. Smelt det restende smør, og bland det med æggeblommerne og kærnemælken. Hæld det over i melblandingen, og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive, og bland dem med resten af dejen. Lad dejen hvile i 15 min. Fordel lidt solsikkeolie på en pande, hæld 2 spsk dej på panden, og varm pandekagen i 2 min. på hver side. Lav alle dine pandekager på denne måde. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og fordel dem på pandekagerne.