Skræl ingefær, og hak den fint. Varm ingefæren i 3 spsk varm smør i 2 min. Hæld ingefæren i en skål, og bland honning og citronsaft heri. Lad blandingen køle af. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål. Smelt det restende smør, og bland det med æggeblommerne og kærnemælken. Hæld det over i melblandingen, og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive, og bland dem med resten af dejen. Lad dejen hvile i 15 min. Fordel lidt solsikkeolie på en pande, hæld 2 spsk dej på panden, og varm pandekagen i 2 min. på hver side. Lav alle dine pandekager på denne måde. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og fordel dem på pandekagerne.
Pandekager med ingefær og banan
Ingredienser
4
portioner
-
- 50 g ingefær
- 90 g smør
- 50 g honning
- 2 spsk. citronersaft
- 200 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 30 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 0,5 tsk. salt
- 2 æg
- 250 ml kærnemælk
- 3 spsk. solsikkeolie
- 4 bananer