Super frisk. Til Lidl Pris
Pandekager med ingefær og banan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g ingefær ingefær
90 g g smør smør
50 g g honning honning
2 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
200 g g mel mel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
30 g g sukker sukker
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
0,5 tsk. tsk. salt salt
2 æg æg
250 ml ml kærnemælk kærnemælk
3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
4 bananer banan

Pandekager med ingefær og banan

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(1)

Sådan gør du

Skræl ingefær, og hak den fint. Varm ingefæren i 3 spsk varm smør i 2 min. Hæld ingefæren i en skål, og bland honning og citronsaft heri. Lad blandingen køle af. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål. Smelt det restende smør, og bland det med æggeblommerne og kærnemælken. Hæld det over i melblandingen, og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive, og bland dem med resten af dejen. Lad dejen hvile i 15 min. Fordel lidt solsikkeolie på en pande, hæld 2 spsk dej på panden, og varm pandekagen i 2 min. på hver side. Lav alle dine pandekager på denne måde. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og fordel dem på pandekagerne.