Pandekager med ingefær og banan

Pandekager med ingefær og banan image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 50   g ingefær
    • 90   g smør
    • 50   g honning
    • 2   spsk. citronersaft
    • 200   g mel
    • 1   tsk. bagepulver
    • 30   g sukker
    • 1   tsk. vaniljesukker
    • 0,5   tsk. salt
    • 2   æg
    • 250   ml kærnemælk
    • 3   spsk. solsikkeolie
    • 4   bananer

Forberedelse

    Skræl ingefær, og hak den fint. Varm ingefæren i 3 spsk varm smør i 2 min. Hæld ingefæren i en skål, og bland honning og citronsaft heri. Lad blandingen køle af. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål. Smelt det restende smør, og bland det med æggeblommerne og kærnemælken. Hæld det over i melblandingen, og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive, og bland dem med resten af dejen. Lad dejen hvile i 15 min. Fordel lidt solsikkeolie på en pande, hæld 2 spsk dej på panden, og varm pandekagen i 2 min. på hver side. Lav alle dine pandekager på denne måde. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og fordel dem på pandekagerne.