
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hokkaido græskar hokkaido græskar | 750 g g | ||
forårsløg forårsløg | 1 | ||
ingefærrødder ingefærrod | 10 g g | ||
æg æg | 2 | ||
salt salt | |||
kanel kanel | 0,25 tsk. tsk. | ||
kvark kvark | 250 g g | ||
honning honning | 3 tsk. tsk. | ||
pærer
pære (modne) | 2 | ||
citroner
citron (revet skal) | 0,25 | ||
solsikkeolie
solsikkeolie (til stegning) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePandekager med græskar og ingefær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pandekager med græskar og ingefær er det perfekte tilbehør til flere gode kødudskæringer. Det kan endda også selv spille en hovedrolle i en ret hvis du f.eks. er vegetar. De lækre græskarpandekager eller -rösti kan mixes med et hav af forskellige grøntsager og gode krydderier. Til denne opskrift er det lækre græskarkød blandet med frisk ingefør og sprøde forårsløg. Prøv den med det samme. God fornøjelse!
- Skræl hokkaidogræskarret, halvér det, og fjern kernerne og trævlerne. Skrab frugtkødet ud, og riv det groft.
- Skræl ingefæren, og hak ingefær og forårsløg fint.
- Mel og æg blandes sammen, og frugtkød, ingefær og forårsløg puttes i.
- Krydr det med salt og kanel.
- Varm lidt solsikkeolie på en pande, og kom lidt af dejen på panden. Vip den, så dejen fordeler sig på panden.
- Steg pandekagerne i ca. 2 min. på hver side. Lad dem stå varmt, når du har lavet alle pandekagerne.
- Rør kvark sammen med honning og citronskal.
- Skræl pærerne, fjern kernerne, og hak pærerne groft. Læg dem ned i kvarkblandingen, og servér blandingen til pandekagerne.
Tip
Servér sammen med en rødbedesalat med feta og avocado