Pandekager med græskar og ingefær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

750 g g hokkaido græskar hokkaido græskar
1 forårsløg forårsløg
10 g g ingefærrødder ingefærrod
2 æg æg
salt salt
0,25 tsk tsk kanel kanel
250 g g kvark kvark
3 tsk tsk honning honning
2 pærer pære
(modne)
0,25 citroner citron
(revet skal)
solsikkeolie solsikkeolie
(til stegning)

Pandekager med græskar og ingefær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

Del opskriften
0:45 min
(0)

Sådan gør du

Skræl hokkaidogræskarret, halvér det, og fjern kernerne og trævlerne. Skrab frugtkødet ud, og riv det groft. Skræl ingefæren, og hak ingefær og forårsløg fint. Mel og æg blandes sammen, og frugtkød, ingefær og forårsløg puttes i. Krydr det med salt og kanel. Varm lidt solsikkeolie på en pande, og kom lidt af dejen på panden. Vip den, så dejen fordeler sig på panden. Steg pandekagerne i ca. 2 min. på hver side. Lad dem stå varmt, når du har lavet alle pandekagerne. Rør kvark sammen med honning og citronskal. Skræl pærerne, fjern kernerne, og hak pærerne groft. Læg dem ned i kvarkblandingen, og servér blandingen til pandekagerne.