Pandekager med græskar og ingefær

Pandekager med græskar og ingefær image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

12 stk.
    • 750   g hokkaido græskar
    • 1   forårsløg
    • 10   g ingefærrødder
    • 2   æg
    •   salt
    • 0,25   tsk. kanel
    • 250   g kvark
    • 3   tsk. honning
    • 2   pærer modne
    • 0,25   citroner revet skal
    •   solsikkeolie til stegning

Forberedelse

    Pandekager med græskar og ingefær er det perfekte tilbehør til flere gode kødudskæringer. Det kan endda også selv spille en hovedrolle i en ret hvis du f.eks. er vegetar. De lækre græskarpandekager eller -rösti kan mixes med et hav af forskellige grøntsager og gode krydderier. Til denne opskrift er det lækre græskarkød blandet med frisk ingefør og sprøde forårsløg. Prøv den med det samme. God fornøjelse!

  1. Skræl hokkaidogræskarret, halvér det, og fjern kernerne og trævlerne. Skrab frugtkødet ud, og riv det groft.

  2. Skræl ingefæren, og hak ingefær og forårsløg fint.

  3. Mel og æg blandes sammen, og frugtkød, ingefær og forårsløg puttes i.

  4. Krydr det med salt og kanel.

  5. Varm lidt solsikkeolie på en pande, og kom lidt af dejen på panden. Vip den, så dejen fordeler sig på panden.

  6. Steg pandekagerne i ca. 2 min. på hver side. Lad dem stå varmt, når du har lavet alle pandekagerne.

  7. Rør kvark sammen med honning og citronskal.

  8. Skræl pærerne, fjern kernerne, og hak pærerne groft. Læg dem ned i kvarkblandingen, og servér blandingen til pandekagerne.

  9. Tip

    Servér sammen med en rødbedesalat med feta og avocado