Super frisk. Til Lidl Pris
Pandekager med græskar og ingefær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hokkaido græskar hokkaido græskar750 g g
forårsløg forårsløg1
ingefærrødder ingefærrod10 g g
æg æg2
salt salt
kanel kanel0,25 tsk. tsk.
kvark kvark250 g g
honning honning3 tsk. tsk.
pærer pære
(modne)
2
citroner citron
(revet skal)
0,25
solsikkeolie solsikkeolie
(til stegning)

Pandekager med græskar og ingefær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(10)

Opskriften

Pandekager med græskar og ingefær er det perfekte tilbehør til flere gode kødudskæringer. Det kan endda også selv spille en hovedrolle i en ret hvis du f.eks. er vegetar. De lækre græskarpandekager eller -rösti kan mixes med et hav af forskellige grøntsager og gode krydderier. Til denne opskrift er det lækre græskarkød blandet med frisk ingefør og sprøde forårsløg. Prøv den med det samme. God fornøjelse!

  1. Skræl hokkaidogræskarret, halvér det, og fjern kernerne og trævlerne. Skrab frugtkødet ud, og riv det groft.
  2. Skræl ingefæren, og hak ingefær og forårsløg fint.
  3. Mel og æg blandes sammen, og frugtkød, ingefær og forårsløg puttes i.
  4. Krydr det med salt og kanel.
  5. Varm lidt solsikkeolie på en pande, og kom lidt af dejen på panden. Vip den, så dejen fordeler sig på panden.
  6. Steg pandekagerne i ca. 2 min. på hver side. Lad dem stå varmt, når du har lavet alle pandekagerne.
  7. Rør kvark sammen med honning og citronskal.
  8. Skræl pærerne, fjern kernerne, og hak pærerne groft. Læg dem ned i kvarkblandingen, og servér blandingen til pandekagerne.

Tip
Servér sammen med en rødbedesalat med feta og avocado