
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
750 g g | hokkaido græskar hokkaido græskar | ||
1 | forårsløg forårsløg | ||
10 g g | ingefærrødder ingefærrod | ||
2 | æg æg | ||
salt salt | |||
0,25 tsk tsk | kanel kanel | ||
250 g g | kvark kvark | ||
3 tsk tsk | honning honning | ||
2 | pærer
pære ((modne)) | ||
0,25 | citroner
citron ((revet skal)) | ||
solsikkeolie
solsikkeolie ((til stegning)) |
Pandekager med græskar og ingefær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl hokkaidogræskarret, halvér det, og fjern kernerne og trævlerne. Skrab frugtkødet ud, og riv det groft. Skræl ingefæren, og hak ingefær og forårsløg fint. Mel og æg blandes sammen, og frugtkød, ingefær og forårsløg puttes i. Krydr det med salt og kanel. Varm lidt solsikkeolie på en pande, og kom lidt af dejen på panden. Vip den, så dejen fordeler sig på panden. Steg pandekagerne i ca. 2 min. på hver side. Lad dem stå varmt, når du har lavet alle pandekagerne. Rør kvark sammen med honning og citronskal. Skræl pærerne, fjern kernerne, og hak pærerne groft. Læg dem ned i kvarkblandingen, og servér blandingen til pandekagerne.