Sæt ovnen på 160 grader.
Paleoboller med kanel
Ingredienser
10
stk.
-
- 150 g hørfrø
- 75 g solsikkekerner
- 75 g græskarkerner
- 100 g kokosmel
- 75 g mandler
- 75 g cashewnødder
- 5 æg
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. kanel
Forberedelse
Blend alle kerner grundigt.
Kom æggene i et ad gangen og blend grundigt, indtil massen er samlet og luftig.
Tilsæt olien 1 spsk ad gangen. Rør det hele godt sammen.
Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Undlad at lave dem for tykke.
Bollerne bages i 18-22 min. på 160 grader.
Server dem med økologisk smør eller bare, som de er.
Tip
Du kan også bruge dejen som lagkagebund: smør blot massen ud i en cirkel i den størrelse, som kagen skal have. Dejen skal have en tykkelse på 3-4 cm.
Udarbejdet af Birgitte Nymann