Paleoboller med kanel

Paleoboller med kanel image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

10 stk.
    • 150   g hørfrø
    • 75   g solsikkekerner
    • 75   g græskarkerner
    • 100   g kokosmel
    • 75   g mandler
    • 75   g cashewnødder
    • 5   æg
    • 3   spsk. olivenolie
    • 1   spsk. kanel

Forberedelse

  1. Sæt ovnen på 160 grader.

  2. Blend alle kerner grundigt.

  3. Kom æggene i et ad gangen og blend grundigt, indtil massen er samlet og luftig.

  4. Tilsæt olien 1 spsk ad gangen.
 Rør det hele godt sammen.

  5. Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Undlad at lave dem for tykke.

  6. Bollerne bages i 18-22 min. på 160 grader.


  7. Server dem med økologisk smør eller bare, som de er.

  8. Tip

    Du kan også bruge dejen som lagkagebund: smør blot massen ud i en cirkel i den størrelse, som kagen skal have. Dejen skal have en tykkelse på 3-4 cm.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann