
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hørfrø hørfrø | 150 g g | |
solsikkekerner solsikkekerner | 75 g g | |
græskarkerner græskarkerner | 75 g g | |
kokosmel kokosmel | 100 g g | |
mandler mandel | 75 g g | |
cashewnødder cashewnød | 75 g g | |
æg æg | 5 | |
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | |
kanel kanel | 1 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaleoboller med kanel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Sæt ovnen på 160 grader.
- Blend alle kerner grundigt.
- Kom æggene i et ad gangen og blend grundigt, indtil massen er samlet og luftig.
- Tilsæt olien 1 spsk ad gangen. Rør det hele godt sammen.
- Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Undlad at lave dem for tykke.
- Bollerne bages i 18-22 min. på 160 grader.
- Server dem med økologisk smør eller bare, som de er.
Tip
- Du kan også bruge dejen som lagkagebund: smør blot massen ud i en cirkel i den størrelse, som kagen skal have. Dejen skal have en tykkelse på 3-4 cm.
Udarbejdet af Birgitte Nymann