
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hørfrø hørfrø | 150 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 75 g g | ||
græskarfrø græskarfrø | 75 g g | ||
kokosmel kokosmel | 100 g g | ||
mandler mandel | 75 g g | ||
cashewnødder cashewnød | 75 g g | ||
æg æg | 5 | ||
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | ||
kanel kanel | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePaleoboller med kanel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sæt ovnen på 160 grader. Blend alle kerner grundigt. Kom æggene i et ad gangen og blend grundigt, indtil massen er samlet og luftig. Tilsæt olien 1 spsk ad gangen. Rør det hele godt. Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Undlad at lave dem for tykke. Bollerne bages i 18-22 min. på 160 grader. Server dem med økologisk smør eller bare, som de er.
Tip
- Du kan også bruge dejen som lagkagebund: smør blot massen ud i en cirkel i den størrelse, som kagen skal have. Dejen skal have en tykkelse på 3-4 cm.
Udarbejdet af Birgitte Nymann