Super frisk. Til Lidl Pris
Paleoboller med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

150 g g hørfrø hørfrø
75 g g solsikkekerner solsikkekerner
75 g g græskarfrø græskarfrø
100 g g kokosmel kokosmel
75 g g mandler mandel
75 g g cashewnødder cashewnød
5 æg æg
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 spsk. spsk. kanel kanel

Paleoboller med kanel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(7)

Sådan gør du

Sæt ovnen på 160 grader. Blend alle kerner grundigt. Kom æggene i et ad gangen og blend grundigt, indtil massen er samlet og luftig. Tilsæt olien 1 spsk ad gangen.
Rør det hele godt. Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Undlad at lave dem for tykke. Bollerne bages i 18-22 min. på 160 grader.
Server dem med økologisk smør eller bare, som de er.

Tip

  • Du kan også bruge dejen som lagkagebund: smør blot massen ud i en cirkel i den størrelse, som kagen skal have. Dejen skal have en tykkelse på 3-4 cm.

Udarbejdet af Birgitte Nymann