Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pærer
pære (ca. 100 g) | 1 | |
citronersaft
citronsaft (ca. 10 g) | 1 spsk. spsk. | |
pistacienødder
pistacienød (ca. 20 g) | 15 | |
kokosmel
kokosmel (ca. 2 g) | 1 tsk. tsk. | |
honning
honning (ca. 20 g) | 1 spsk. spsk. | |
kanel
kanel (eller lakridspulver) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPære-carpaccio med honning og nødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl pæren. Skær den over - på tværs - ikke på langs, som man normalt ville gøre. Fjern kernehuset og stilken. Skær herefter pæren i meget tynde skiver, igen på tværs. Det kan med fordel gøres på et mandolinjern. Hæld citronsaften på en tallerken og vend hver pæreskive heri. Læg skiverne på et stort fad (eller flere tallerkner). Hak pistacienødderne groft og vend dem i honning sammen med kokosmel. Fordel nødderne over pæreskiverne og stil det hele på køl (eller sørg for at pærerne er iskolde, når du skærer dem ud). Drys kanel over skiverne inden du serverer.TipsDu kan komme en klat flødeskum på hver skive, når du vil lave desserten ekstra lækker.Pisk kokosmælk (den fede del) og brug som ”flødeskum”.
Udarbejdet af Birgitte Nymann