Super frisk. Til Lidl Pris
Pære-carpaccio med honning og nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 pærer pære
(ca. 100 g)
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
(ca. 10 g)
15 pistacienødder pistacienød
(ca. 20 g)
1 tsk. tsk. kokosmel kokosmel
(ca. 2 g)
1 spsk. spsk. honning honning
(ca. 20 g)
kanel kanel
(eller lakridspulver)

Pære-carpaccio med honning og nødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Skyl pæren. Skær den over - på tværs - ikke på langs, som man normalt ville gøre. Fjern kernehuset og stilken. Skær herefter pæren i meget tynde skiver, igen på tværs. Det kan med fordel gøres på et mandolinjern. Hæld citronsaften på en tallerken og vend hver pæreskive heri. Læg skiverne på et stort fad (eller flere tallerkner). Hak pistacienødderne groft og vend dem i honning sammen med kokosmel. Fordel nødderne over pæreskiverne og stil det hele på køl (eller sørg for at pærerne er iskolde, når du skærer dem ud). Drys kanel over skiverne inden du serverer.TipsDu kan komme en klat flødeskum på hver skive, når du vil lave desserten ekstra lækker.Pisk kokosmælk (den fede del) og brug som ”flødeskum”.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt10 g Kulhydrater33 g Protein4,7 g kcal257 kJ1074