Super frisk. Til Lidl Pris
Paella med kylling og skaldyr

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingefileter kyllingefilet300 g g
skaldyr skaldyr300
rødløg rødløg1 g g
olivenolie olivenolie
hvidløgsfed hvidløgsfed2
cayennepeber cayennepeber1 tsk. tsk.
paprika paprika1 tsk. tsk.
safran safran
(udblødt i 1 spsk. kogt vand)
3 - 4 tråde tråd
ris ris300 g g
hvidvin hvidvin1 dl dl
hønsebouillon hønsebouillon1 l l
ærter ært1 dåser dåse
røde peberfrugter rød peberfrugt1
persille persille1 håndfulde håndfuld
citroner citron1
Salt og peber Salt og peber

Paella med kylling og skaldyr

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(34)

Opskriften

Drøm dig tilbage til Spaniens sommervarme og iskold sangria med denne lækre opskrift på paella med kylling og skaldyr. Paella er nemt at lave derhjemme – også selvom du ikke har en af de store pander, som retten serveres på i det spanske. Forlæng sommeren med denne fantastiske sydeuropæiske ret – god fornøjelse!

Pil og hak løget fint. Steg det i olivenolie i en dyb pande ved jævn varme i 2 min. Tilsæt presset hvidløg, cayennepeber, paprika, safran, og rør rundt i 1 min. Tilsæt de skyllede ris, rør rundt i 2 min, og tilsæt hvidvin og halvdelen af bouillonen. Lad simre i 10 min. Ryst panden jævnligt. Spæd med bouillonen, hvis nødvendigt.Steg kyllingeinderfileterne i olivenolie i en anden pande ved jævn varme i ca. 8 min. Tag dem op, og hold dem varme. Tilsæt mere olivenolie, og steg skaldyr ved høj varme i 3-4 min. Smag risene til med salt og peber, og tilsæt afdryppede ærter og resten af bouillonen. Lad simre i 4-5 min. Læg kyllingestykker og skaldyr over risene, fjern panden fra varmen og dæk den til med stanniol. Lad retten trække i 5 min. Pynt med rød peber i strimler og hakket persille. Servér citronbåde og godt brød til.

Paella stammer fra Spanien og er en populær familieret i både spaniernes hjem og på restauranter. Paella kan findes i mange forskellige afskygninger, men traditionelt er den med skaldyr. Er du ikke til skaldyr kan disse nemt undlades og erstattes med noget andet lækkert.