Super frisk. Til Lidl Pris
Paella med kylling og skaldyr

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g kyllingefileter kyllingefilet
300 skaldyr skaldyr
1 g g rødløg rødløg
olivenolie olivenolie
2 hvidløgsfed hvidløgsfed
1 tsk. tsk. cayennepeber cayennepeber
1 tsk. tsk. paprikaer paprika
3 - 4 tråde tråd safran safran
(udblødt i 1 spsk. kogt vand)
300 g g ris ris
1 dl dl hvidvin hvidvin
1 l l hønsebouillon hønsebouillon
1 dåser dåse ærter ært
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
1 håndfulde håndfuld persille persille
1 citroner citron
Salt og peber Salt og peber

Paella med kylling og skaldyr

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(20)

Sådan gør du

Pil og hak løget fint. Steg det i olivenolie i en dyb pande ved jævn varme i 2 min. Tilsæt presset hvidløg, cayennepeber, paprika, safran, og rør rundt i 1 min. Tilsæt de skyllede ris, rør rundt i 2 min, og tilsæt hvidvin og halvdelen af bouillonen. Lad simre i 10 min. Ryst panden jævnligt. Spæd med bouillonen, hvis nødvendigt.Steg kyllingeinderfileterne i olivenolie i en anden pande ved jævn varme i ca. 8 min. Tag dem op, og hold dem varme. Tilsæt mere olivenolie, og steg skaldyr ved høj varme i 3-4 min. Smag risene til med salt og peber, og tilsæt afdryppede ærter og resten af bouillonen. Lad simre i 4-5 min. Læg kyllingestykker og skaldyr over risene, fjern panden fra varmen og dæk den til med stanniol. Lad retten trække i 5 min. Pynt med rød peber i strimler og hakket persille. Servér citronbåde og godt brød til.