
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Lagkagebunde
æg æg | 7 | ||
sukker sukker | 4 dl dl | ||
vaniljestænger vaniljestang | 2 | ||
hvedemel hvedemel | 2 dl dl | ||
kartoffelmel kartoffelmel | 2 dl dl | ||
bagepulver bagepulver | 3,5 tsk. tsk. |
Hvid chokoladeganache
hvid chokolade hvid chokolade | 200 g g | ||
piskefløde piskefløde | 1,5 dl dl |
Frosting
smør
smør (tempereret) | 150 g g | ||
mascarpone mascarpone | 450 g g | ||
flormelis flormelis | 5 dl dl | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | ||
pastafarve pastafarve |
Pynt
chokoladeæg chokoladeæg |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePåskelagkage med hvid chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Sæt ovnen på 175°
- Smør og mel en form med aftagelige kanter (ca. 22 cm).
- Klip et bagepapir midt over og sæt det fast på siderne af formen, således at papiret stikker op.
- Pensl papiret med lidt smeltet smør.
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ned i dejen.
- Tilsæt de tørre ingredienser en ad gangen under fortsat piskning.
- Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i ca. 40 min. Prøv at stikke i dejen for at tjekke om bunden er gennembagt.
Ganache
- Bryd chokoladen og læg den i en skål.
- Varm fløden, den må ikke koge, og hæld den i chokoladen.
- Rør til chokoladen er smeltet.
- Afkøl ganachen i vandbad og lad den stå i køleskabet en stund.
- Pisk den luftig med en elpisker. Den skal være helt kold, når den piskes.
Frosting
- Pisk smørret til frostingen hvidt.
- Tilsæt mascarponen og pisk til en jævn tyk masse.
- Sigt flormelis og vaniljesukker i og pisk igen.
- Tilsæt den ønskede pastafarve.
- Stil frostingen i køleskabet en stund, hvis den er for løs. Husk, at du kan dele frostingen op i flere portioner, og derved tilsætte flere forskellige farver.
- Del kagen i tre dele.
- Læg bundene sammen med et tyndt lag chokoladeganache, mascarponefrosting og passionsfrugtcurd. Dæk hele kagen med den resterende frosting.
- Pynt kage med en rede af kokosflakes og chokoladeæg på toppen.