Super frisk. Til Lidl Pris
Påskelagkage med hvid chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Lagkagebunde

æg æg7
sukker sukker4 dl dl
vaniljestænger vaniljestang2
hvedemel hvedemel2 dl dl
kartoffelmel kartoffelmel2 dl dl
bagepulver bagepulver3,5 tsk. tsk.

Hvid chokoladeganache

hvid chokolade hvid chokolade200 g g
piskefløde piskefløde1,5 dl dl

Frosting

smør smør
(tempereret)
150 g g
mascarpone mascarpone450 g g
flormelis flormelis5 dl dl
vaniljesukker vaniljesukker2 tsk. tsk.
pastafarve pastafarve

Pynt

chokoladeæg chokoladeæg

Påskelagkage med hvid chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(13)

Opskriften

  1. Sæt ovnen på 175°
  2. Smør og mel en form med aftagelige kanter (ca. 22 cm).
  3. Klip et bagepapir midt over og sæt det fast på siderne af formen, således at papiret stikker op.
  4. Pensl papiret med lidt smeltet smør.
  5. Pisk æg og sukker luftigt.
  6. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ned i dejen.
  7. Tilsæt de tørre ingredienser en ad gangen under fortsat piskning.
  8. Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i ca. 40 min. Prøv at stikke i dejen for at tjekke om bunden er gennembagt.


Ganache

  1. Bryd chokoladen og læg den i en skål.
  2. Varm fløden, den må ikke koge, og hæld den i chokoladen.
  3. Rør til chokoladen er smeltet.
  4. Afkøl ganachen i vandbad og lad den stå i køleskabet en stund.
  5. Pisk den luftig med en elpisker. Den skal være helt kold, når den piskes.


Frosting

  1. Pisk smørret til frostingen hvidt.
  2. Tilsæt mascarponen og pisk til en jævn tyk masse.
  3. Sigt flormelis og vaniljesukker i og pisk igen.
  4. Tilsæt den ønskede pastafarve.
  5. Stil frostingen i køleskabet en stund, hvis den er for løs. Husk, at du kan dele frostingen op i flere portioner, og derved tilsætte flere forskellige farver.
  6. Del kagen i tre dele.
  7. Læg bundene sammen med et tyndt lag chokoladeganache, mascarponefrosting og passionsfrugtcurd. Dæk hele kagen med den resterende frosting.
  8. Pynt kage med en rede af kokosflakes og chokoladeæg på toppen.