Super frisk. Til Lidl Pris
Påske-blondie med hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Blondie

400 g g hvid chokolade hvid chokolade
200 g g brun farin brun farin
180 g g smør smør
3 æg æg
100 g g mel mel
1 knsp. knsp. salt salt
2 citroner citron
(økologiske, skallen fra)
125 g g hindbær hindbær
(friske)

Chokoladesmørcreme

200 g g smør smør
200 g g flormelis flormelis
150 g g hvid chokolade hvid chokolade

Påske-blondie med hindbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(8)

Sådan gør du

Blondie

Forvarm ovnen på 170 grader varmluft.

Smelt smørret ved lav varme. Tag smørret af blusset, og tilsæt 300 g hvid chokolade, så den smelter.

Pisk brun farin og æg lyst og luftigt. Tilsæt smør/chokoladeblandingen og salt, og sigt melet i. Vend forsigtigt til en ensartet masse. Vend de resterende, usmeltede 100 g chokolade og fintrevet citronskal i, hæld dejen i en beklædt form (ca. 22 x 32 cm), og tilsæt hindbærrene.

Bag i ovnen i ca. 35-40 min. Hold øje med kagen ved at stikke en kagenål eller lign. i midten af kagen. Der må stadig gerne hænge en smule dej i nålen.

Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud. Stil den gerne på køl natten over. (Jeg klippede et æg ud af et A4-papir og brugte det som skabelon).

Chokoladesmørcreme

Smelt chokoladen, og lad det afkøle. Pisk smørret lyst. Sigt flormelis i, og pisk til en ensartet masse. Tilsæt den smeltede chokolade, og vend med en dejskraber. Kom smørcremen i en sprøjtepose med den ønskede tyl, og sprøjt det på den kolde kage. Stil kagen på køl, inden du pynter den.