
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Blondie
Chokoladesmørcreme
smør smør | 200 g g | |
flormelis flormelis | 200 g g | |
hvid chokolade hvid chokolade | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPåske-blondie med hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Denne påske blondie er et godt bud på en dessert til påskefrokosten. Kagen er dog så lækker, at den også sagtens kan bages og nydes uden en speciel anledning. Den er forholdsvis nem at gå til og du behøver derfor ikke at være den helt store bagekanon for at lykkes med den. Vi garanterer, at den vil blive et hit hvis du er vild med kombinationen af chokolade, citrus og hindbær toppet med smørblød creme. Denne kage emmer af forår og påske – god fornøjelse!
Blondie
- Forvarm ovnen på 170 grader varmluft.
- Smelt smørret ved lav varme. Tag smørret af blusset, og tilsæt 300 g hvid chokolade, så den smelter.
- Pisk brun farin og æg lyst og luftigt.
- Tilsæt smør/chokoladeblandingen og salt, og sigt melet i.
- Vend forsigtigt til en ensartet masse.
- Vend de resterende, usmeltede 100 g chokolade og fintrevet citronskal i, hæld dejen i en beklædt form (ca. 22 x 32 cm), og tilsæt hindbærrene.
- Bag i ovnen i ca. 35-40 min. Hold øje med kagen ved at stikke en kagenål eller lign. i midten af kagen. Der må stadig gerne hænge en smule dej i nålen.
- Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud.
- Stil den gerne på køl natten over. (Jeg klippede et æg ud af et A4-papir og brugte det som skabelon).
Chokoladesmørcreme
- Smelt chokoladen, og lad det afkøle.
- Pisk smørret lyst.
- Sigt flormelis i, og pisk til en ensartet masse.
- Tilsæt den smeltede chokolade, og vend med en dejskraber.
- Kom smørcremen i en sprøjtepose med den ønskede tyl, og sprøjt det på den kolde kage.
- Stil kagen på køl, inden du pynter den.
- Pynt evt. kagen med små chokolade påskeæg eller andet påskerelateret slik i flotte farver.
- Når kagen er pyntet, er den klar til servering. Så er der kun tilbage at smage på dit påske mesterværk. Velbekomme!