
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3 - 4 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
havsalt havsalt | |||
sort peber sort peber | |||
0,5 glas glas | grønne oliven grøn oliven | ||
500 g g | tomater tomat | ||
1 - 2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 - 2 tsk. tsk. | tørret oregano tørret oregano | ||
bagepapir bagepapir | |||
1 kg kg | nye kartofler nye kartofler |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteOvnkartofler med tomat -og oliventapanade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kartoflerne vaskes grundigt og halveres på langs. Bland dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skærefladen opad på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 50 minutter til de er sprøde. I mellemtiden overhældes tomaterne med kogende vand, huden trækkes af halver dem, tag kernerne ud og skær dem i tern. Lad oliven dryppe af og hak dem. Bland med tomaterne. Pil hvidløgene og pres dem ned i blandingen. Smag til med salt, peber og oregano. Tapanaden anrettes ovenpå kartoflerne.