Super frisk. Til Lidl Pris
Ovnkartofler med tomat -og oliventapanade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

3 - 4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
havsalt havsalt
sort peber sort peber
0,5 glas glas grønne oliven grøn oliven
500 g g tomater tomat
1 - 2 fed fed hvidløg hvidløg
1 - 2 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
bagepapir bagepapir
1 kg kg nye kartofler nye kartofler

Ovnkartofler med tomat -og oliventapanade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(3)

Sådan gør du

Kartoflerne vaskes grundigt og halveres på langs. Bland dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skærefladen opad på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 50 minutter til de er sprøde. I mellemtiden overhældes tomaterne med kogende vand, huden trækkes af halver dem, tag kernerne ud og skær dem i tern. Lad oliven dryppe af og hak dem. Bland med tomaterne. Pil hvidløgene og pres dem ned i blandingen. Smag til med salt, peber og oregano. Tapanaden anrettes ovenpå kartoflerne.

Næringsindhold

Fedt18 g Kulhydrater47 g Protein7 g kcal403 kJ1689