Super frisk. Til Lidl Pris
Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
4 laksefileter laksefilet
70 ml ml balsamico balsamico
2 spsk. spsk. honning honning
2 citroner citron
150 g g cherrytomater cherrytomat
2 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 røde chilier rød chili
(1/5 rød chili)
3 spsk. spsk. sukker sukker
500 g g tomater tomat
250 g g spinat spinat

Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(4)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°C. Læg de fire laksestykker på fire store stykker stanniol. Form stanniolen som en skål rundt om laksen. Kom ca. 25 ml balsamico, 1 spsk. olie, 1 spsk. honning og saft fra en halv citron på hvert laksestykke. Pak laksestykkerne løst ind i stanniolen, og sæt dem i ovnen i et ovnfast fad. Lad laksestykkerne bage i ca. 25 min. Prik nogle få huller med en gaffel i cherrytomaterne, og sæt dem ind i ovnen i 15 min. Hak løg, hvidløg, chili og tomater groft. Varm en pande med den resterende olie op, og kom løgene på panden. Tilføj hvidløg og chili, når løgene er gennemsigtige. Rør rundt i panden i 1-2 min, og tilføj de hakkede tomater.

Lad panden simre i 5-6 min, og tilføj resten af balsamicoen og sukkeret. Rør rundt, indtil massen bliver tykkere. Sæt det til side, og lad relishen køle af. Servér balsamicolaksen på en bund af spinat med tomatrelish.