
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
4 | laksefileter laksefilet | ||
70 ml ml | balsamico balsamico | ||
2 spsk spsk | honning honning | ||
2 | citroner citron | ||
150 g g | cherrytomater cherrytomat | ||
2 | løg løg | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde chilier
rød chili ((1/5 rød chili)) | ||
3 spsk spsk | sukker sukker | ||
500 g g | tomater tomat | ||
250 g g | spinat spinat |
Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°C. Læg de fire laksestykker på fire store stykker stanniol. Form stanniolen som en skål rundt om laksen. Kom ca. 25 ml balsamico, 1 spsk. olie, 1 spsk. honning og saft fra en halv citron på hvert laksestykke. Pak laksestykkerne løst ind i stanniolen, og sæt dem i ovnen i et ovnfast fad. Lad laksestykkerne bage i ca. 25 min. Prik nogle få huller med en gaffel i cherrytomaterne, og sæt dem ind i ovnen i 15 min. Hak løg, hvidløg, chili og tomater groft. Varm en pande med den resterende olie op, og kom løgene på panden. Tilføj hvidløg og chili, når løgene er gennemsigtige. Rør rundt i panden i 1-2 min, og tilføj de hakkede tomater.
Lad panden simre i 5-6 min, og tilføj resten af balsamicoen og sukkeret. Rør rundt, indtil massen bliver tykkere. Sæt det til side, og lad relishen køle af. Servér balsamicolaksen på en bund af spinat med tomatrelish.