Super frisk. Til Lidl Pris
One pot dansk økologisk kylling og spansk chorizo

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Krydderiblanding

1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. peber peber
1 spsk. spsk. paprikaer paprika
3 fed fed hvidløg hvidløg
1 tsk. tsk. chiliflager chiliflager
1 spsk. spsk. timian timian
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
80 g g chorizos chorizo
(Chorizo Ibérico skiveskåret)
400 g g hakkede tomater hakkede tomater
2 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
1 bundter bundt koriander koriander
(eller timian)
400 g g kyllingebryster kyllingebryst

One pot dansk økologisk kylling og spansk chorizo

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(47)

Sådan gør du

Bland ingredienserne til krydderiblandingen sammen. Gnid halvdelen af krydderiblandingen ind i kyllingen. Varm en dyb pande eller mellemstor gryde med olie op ved høj varme. Vend kyllingen på panden, så den får farve på begge sider, ca. 2,5 min på hver side. Kom kyllingen op på en tallerken, og sæt den til side. Halvér chorizoskiverne. Kom lidt olie på panden sammen med resten af krydderiblandingen og chorizoen, og lad det stå i ca. 2 min.

Tilføj hakkede tomater og bouillon, og kog op. Tilføj igen kyllingen, og skru ned på en mild varme, så retten kan stå at simre i 25 min. Servér med lidt frisk timian eller koriander.

Keywords

Aftensmad