
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Krydderiblanding
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | peber peber | ||
1 spsk spsk | paprikaer paprika | ||
3 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 tsk tsk | chiliflager chiliflager | ||
1 spsk spsk | timian timian |
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
80 g g | chorizos
chorizo ((Chorizo Ibérico skiveskåret)) | ||
400 g g | hakkede tomater hakkede tomater | ||
2 dl dl | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
1 bundter bundt | koriander
koriander ((eller timian)) | ||
400 g g | kyllingebryster kyllingebryst |
One pot dansk økologisk kylling og spansk chorizo
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bland ingredienserne til krydderiblandingen sammen. Gnid halvdelen af krydderiblandingen ind i kyllingen. Varm en dyb pande eller mellemstor gryde med olie op ved høj varme. Vend kyllingen på panden, så den får farve på begge sider, ca. 2,5 min på hver side. Kom kyllingen op på en tallerken, og sæt den til side. Halvér chorizoskiverne. Kom lidt olie på panden sammen med resten af krydderiblandingen og chorizoen, og lad det stå i ca. 2 min.
Tilføj hakkede tomater og bouillon, og kog op. Tilføj igen kyllingen, og skru ned på en mild varme, så retten kan stå at simre i 25 min. Servér med lidt frisk timian eller koriander.