Super frisk. Til Lidl Pris
Oksemørbrad med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 oksemørbrad oksemørbrad
(1,2-1,5 kg)
4 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
Salt og peber Salt og peber
ærteskud ærteskud

Kantarelsaucen

600 g g kantareller kantareller
1 skalotteløg skalotteløg
30 g g smør smør
4 stilke stilk timian timian
(frisk timian)
2 dl dl hønsebouillon hønsebouillon
4 dl dl fløde fløde
majsstivelse majsstivelse

Kartoffelpuréen

4 kartofler kartoffel
50 g g smør smør
1 dl dl sødmælk sødmælk
Salt og peber Salt og peber

Syltede rødløg

2 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
0,5 dl dl balsamico balsamico
1 spsk. spsk. sukker sukker
Salt og peber Salt og peber

Oksemørbrad med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(9)

Sådan gør du

Mørbrad

Dup mørbraden tør. Opvarm panden med solsikkeolie, og brun mørbraden på alle sider ved høj varme. Læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber. Lad den stege færdig i ovnen ved 175 °C i 20-25 min (afhænger af den ønskede farve). Tag den ud, og lad den hvile tildækket i 10 min.

Kantarelsauce

Børst kantarellerne rene. Pil og hak løget i fine tern. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt løgene, og steg dem lysebrune. Tilsæt kantareller og timian, og steg videre i 2 min (gem en håndfuld kantareller til pynt). Tilsæt hønsebouillon og fløde. Lad simre i 2-3 min. Bland majsstivelsen med lidt vand, og rør den i saucen, hvis du ønsker, at den skal være tykkere.

Kartoffelpuré

Skræl kartoflerne. Skær dem i store tern, og kog dem i usaltet vand, til de er møre. Hæld vandet væk. Smelt smørret i en gryde, til det bruner. Mos kartoflerne med brunet smør og sødmælk. Krydr med salt og peber.

Syltede rødløg

Pil og skær løgene i både. Opvarm solsikkeolien i en gryde, og steg bådene i 4 min. Tilsæt eddike, og giv løgene et opkog. Krydr med sukker, salt og peber.

Inden servering ristes de hele kantareller hurtigt på en tør pande. Oksemørbraden skæres i 5 cm tykke skiver. Anrettes med de syltede løg ovenpå og kartoffelpuré og kantarelsaucen ved siden af.

Pynt med de hele kantareller og ærteskud. Krydr med salt og peber.

Måske kan du også lide ...

Offer
Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce
60 min
(2)
Svampesuppe med stegt havtaske

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampesuppe med stegt havtaske
45 min
(9)
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
30 min
(9)
Nytårs brydebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Nytårs brydebrød
15 min
(0)
Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør
2:30 t
(7)
Hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hummersuppe
50 min
(1)
Kuller med limepesto og julesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kuller med limepesto og julesalat
40 min
(0)
Rimmet havtaske med avokadocreme og urter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet havtaske med avokadocreme og urter
2:30 t
(4)
Grønkålschips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grønkålschips
5 min
(1)
Hasselback kartofler med frisk timian

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hasselback kartofler med frisk timian
55 min
(8)
Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips
1:15 t
(2)
Pølsemix

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsemix
15 min
(8)
Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings
1:40 t
(7)
Sushi-style-laks

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sushi-style-laks
30 min
(2)
Kokkelandsholdet - Masterclass
Kokkelandsholdet - Masterclass
Sådan tilbereder du den perfekte lyserøde oksemørbrad

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sådan tilbereder du den perfekte lyserøde oksemørbrad
60 min
(12)