Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Græskar

1 hokkaido græskar hokkaido græskar
( eller butternut squash (ca. 1 kg) )
25 g g smør smør
 fra WH
1 dl dl græskarfrø græskarfrø
1 tsk tsk salt salt

Oksemørbrad

25 g g smør smør
 fra WH
2 oksemørbrad oksemørbrad
(ca. 600 g i alt)
peber peber
100 g g parmaskinke parmaskinke
(i skiver)

Brombærsalat

250 g g brombær brombær
2 spsk spsk sukker sukker
1 tsk tsk æblecidereddike æblecidereddike
100 g g hovedsalater hovedsalat
2 pærer pære
(2 små pærer (ca. 150 g))
1 rødløg rødløg
(ca. 75 g)

Champignonsauce

225 g g champignoner champignon
200 g g hytteost hytteost
Salt og peber Salt og peber

Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

Del opskriften
1:00 t
(2)

Sådan gør du

Græskar

Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær græskarret i grove tern (lad skrællen blive på), og hæld dem i et ovnfast fad. Skær smørret i tern. Fordel det og græskarkernerne over stykkerne. Drys med salt, og bag stykkerne midt i ovnen ved 225 °C almindelig ovnvarme i 25-30 min.

Oksemørbrad

Smelt smørret i en sauterpande - det må ikke blive brunt. Brun oksemørbraderne i 2 min på alle sider ved kraftig varme. Læg dem på en tallerken, og krydr med peber. Vikl 3 skiver parmaskinke rundt om hver mørbrad. Læg kødet tilbage på panden, og steg videre ved jævn varme i 4-5 min på alle sider. Tag dem af, og lad dem hvile tildækket i 10-15 min. Gem panden med fedtstoffet il champignonsaucen.

Brombærsalat

Kog brombær, sukker og eddike i en gryde under omrøring. Skru ned, og lad det simre i 5 min under låg. Skær pærerne i tynde både og rødløget i tynde skiver. Skyl salatbladene. Tag brombærrene op med en hulske, skru op, og kog lagen ind. Tag gryden af komfuret, og vend brombærrene i igen. Anret salatbladene på et fad. Fordel skiverne af pære, rødløg samt brombærrene ovenpå.

Champignonsauce

Skær champignonerne i skiver. Opvarm panden med fedtstoffet fra okemørbraden igen ved kraftig varme. Svits champignonerne ved jævn varme i 5 min. Tilsæt hytteosten, og steg videre i 2 min. Smag til med salt og peber.Skær oksemørbraderne i 2 cm tykke skiver, og servér dem med bagte græskarstykker, brombærsalaten og sovsen.

Måske kan du også lide ...

Oksemørbrad med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Oksemørbrad med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg
1:15 t
(4)
Nytårs brydebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Nytårs brydebrød
0:15 min
(0)
Hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hummersuppe
0:50 min
(0)
Kuller med limepesto og julesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kuller med limepesto og julesalat
0:40 min
(0)
Hasselback kartofler med frisk timian

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hasselback kartofler med frisk timian
0:55 min
(4)
Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips
1:15 t
(1)
Grønkålschips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grønkålschips
0:05 min
(0)
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
0:30 min
(8)
Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør
2:30 t
(3)
Svampesuppe med stegt havtaske

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampesuppe med stegt havtaske
0:45 min
(6)
Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings
1:40 t
(6)
Pølsemix

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsemix
0:15 min
(7)
Rimmet havtaske med avokadocreme og urter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet havtaske med avokadocreme og urter
2:30 t
(2)
Sushi-style-laks

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sushi-style-laks
0:30 min
(1)
WH
WH
Oksemørbrad med selleripuré og kartoffelfondant

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Oksemørbrad med selleripuré og kartoffelfondant
2:30 t
(0)