Super frisk. Til Lidl Pris
Oksekødboller med salattern, basilikum og timian

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

600 g g hakket oksekød hakket oksekød
150 g g salatost salatost
1 tsk. tsk. salt salt
2 tsk. tsk. peber peber
2 løg løg
(røde løg)
1 bundter bundt basilikum basilikum
1 bundter bundt timian timian
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Oksekødboller med salattern, basilikum og timian

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(17)

Sådan gør du

Kom oksekødet i en skål, og rør salatternene ind i kødet. Tilføj salt og peber. Hak løg, mynte og timian groft, og ælt forsigtigt ingredienserne sammen. Form bollerne på størrelse med en bordtennisbold. Steg enten oksekødbollerne i olivenolie på en pande over mild til høj varme i 4-5 min på hver side, eller læg dem i et oliesmurt, ovnfast fad dækket med stanniol i 18-22 min ved 180-200oC.

Tips

Servér kødbollerne med en frisk salat eller spaghetti.

Keywords

Aftensmad