Super frisk. Til Lidl Pris
Okseflankesteak, små kartofler og dip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

700 g g okseflanksteak okseflanksteak
1 - 2 fed fed hvidløg hvidløg
2 tsk. tsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
1,5 kg kg kartofler kartoffel

Gul dip

4 forårsløg forårsløg
250 g g gulerødder gulerod
250 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
0,5 tsk. tsk. karry karry
Salt og peber Salt og peber
citronersaft citronsaft

Rød dip

250 g g rødbeder rødbede
75 g g friskost friskost
2 tsk. tsk. peberrod peberrod
(revet peberrod)
Salt og peber Salt og peber

Grøn dip

1 grøn peberfrugt grøn peberfrugt
1 avokadoer avokado
1 - 2 tsk. tsk. limes saft lime saft

Okseflankesteak, små kartofler og dip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(7)

Sådan gør du

Dup kødet tørt. Bland hvidløg, olie, salt, peber og gnid kødet med den krydrede blanding. Grill kødet 6-7 minutter på hver side og lad det trække andre 6-7 minutter, før det skæres i tynde skiver. Husk at skære kødet på tværs af kødfibrene.

Skyl kartoflerne og småkog dem i letsaltet vand i 20-25 minutter.

Gul dip

Skær 2 forårsløg i fine ringe. Skræl gulerødderne og riv dem. Kog forårsløg og gulerødder op i grøntsagsbouillonen, krydr med karry og kog yderligere i 4-5 min under låg. Lad blandingen dryppe af i en sigte, men gem lidt af bouillonen til senere. Blend grøntsagerne til en fin dip og tilsæt evt. lidt bouillon efter behov. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Rød dip

Skræl og kog rødbederne. Riv dem fint, og rør dem godt sammen med friskost og peberrod. Smag til med salt og peber.

Grøn dip

Skær peberfrugten i små tern. Skær 2 forårsløg i små ringe. Skræl avocadoen, fjern stenen og mos den med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber, og rør den sammen med peberfrugt og forårsløg.

Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem afkøle lidt og pil dem. Servér kartoflerne med de 3 dip.