
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
okseflanksteak okseflanksteak | 700 g g | ||
hvidløg hvidløg | 1 - 2 fed fed | ||
olivenolie olivenolie | 2 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
kartofler kartoffel | 1,5 kg kg |
Gul dip
forårsløg forårsløg | 4 | ||
gulerødder gulerod | 250 g g | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 250 ml ml | ||
karry karry | 0,5 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
citronersaft citronsaft |
Rød dip
rødbeder rødbede | 250 g g | ||
friskost friskost | 75 g g | ||
peberrod
peberrod (revet peberrod) | 2 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Grøn dip
grøn peberfrugt grøn peberfrugt | 1 | ||
avocadoer avocado | 1 | ||
limes saft lime saft | 1 - 2 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteOkseflankesteak, små kartofler og dip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Dup kødet tørt. Bland hvidløg, olie, salt, peber og gnid kødet med den krydrede blanding. Grill kødet 6-7 minutter på hver side og lad det trække andre 6-7 minutter, før det skæres i tynde skiver. Husk at skære kødet på tværs af kødfibrene.
Skyl kartoflerne og småkog dem i letsaltet vand i 20-25 minutter.
Gul dip
Skær 2 forårsløg i fine ringe. Skræl gulerødderne og riv dem. Kog forårsløg og gulerødder op i grøntsagsbouillonen, krydr med karry og kog yderligere i 4-5 min under låg. Lad blandingen dryppe af i en sigte, men gem lidt af bouillonen til senere. Blend grøntsagerne til en fin dip og tilsæt evt. lidt bouillon efter behov. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Rød dip
Skræl og kog rødbederne. Riv dem fint, og rør dem godt sammen med friskost og peberrod. Smag til med salt og peber.
Grøn dip
Skær peberfrugten i små tern. Skær 2 forårsløg i små ringe. Skræl avocadoen, fjern stenen og mos den med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber, og rør den sammen med peberfrugt og forårsløg.
Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem afkøle lidt og pil dem. Servér kartoflerne med de 3 dip.