Super frisk. Til Lidl Pris
Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 løg løg
(små)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
((425 ml) )
2 tsk. tsk. tomatkoncentrat tomatkoncentrat
havsalt havsalt
peber peber
1 tsk. tsk. sukker sukker
1 tsk. tsk. bouillon bouillon
cayennepeber cayennepeber
4 mozzarella mozzarella
(á 125 g)
8 grønne oliven grøn oliven
(med paprika)

Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(3)

Sådan gør du

Skræl løg, hak dem og steg dem gennemsigtige i varm olie. Tilføj de hakkede tomater og tomatkoncentratet. Krydr med salt, peber og bouillon og lad det koge i 8-10 minutter. Purér sovsen og smag til med cayennepeber. Lad det afkøle. Mozzarellaen drypper af og 8 uregelmæssige kugler laves ved hjælp af en isportionsske. Lav en fordybning med en teske og sæt en oliven deri. Fordel tomatsovsen på 4 små tallerkner og sæt to "øjenæbler" ovenpå.