
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | løg
løg (små) | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
1 dåser dåse | hakkede tomater
hakkede tomater ((425 ml) ) | ||
2 tsk. tsk. | tomatkoncentrat tomatkoncentrat | ||
havsalt havsalt | |||
peber peber | |||
1 tsk. tsk. | sukker sukker | ||
1 tsk. tsk. | bouillon bouillon | ||
cayennepeber cayennepeber | |||
4 | mozzarella
mozzarella (á 125 g) | ||
8 | grønne oliven
grøn oliven (med paprika) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteØjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl løg, hak dem og steg dem gennemsigtige i varm olie. Tilføj de hakkede tomater og tomatkoncentratet. Krydr med salt, peber og bouillon og lad det koge i 8-10 minutter. Purér sovsen og smag til med cayennepeber. Lad det afkøle. Mozzarellaen drypper af og 8 uregelmæssige kugler laves ved hjælp af en isportionsske. Lav en fordybning med en teske og sæt en oliven deri. Fordel tomatsovsen på 4 små tallerkner og sæt to "øjenæbler" ovenpå.