
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg
løg (små) | 2 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
hakkede tomater
hakkede tomater ((425 ml) ) | 1 dåser dåse | ||
tomatkoncentrat tomatkoncentrat | 2 tsk. tsk. | ||
havsalt havsalt | |||
peber peber | |||
sukker sukker | 1 tsk. tsk. | ||
bouillon bouillon | 1 tsk. tsk. | ||
cayennepeber cayennepeber | |||
mozzarella
mozzarella (á 125 g) | 4 | ||
grønne oliven
grøn oliven (med paprika) | 8 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteØjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løg, hak dem og steg dem gennemsigtige i varm olie. Tilføj de hakkede tomater og tomatkoncentratet. Krydr med salt, peber og bouillon og lad det koge i 8-10 minutter. Purér sovsen og smag til med cayennepeber. Lad det afkøle. Mozzarellaen drypper af og 8 uregelmæssige kugler laves ved hjælp af en isportionsske. Lav en fordybning med en teske og sæt en oliven deri. Fordel tomatsovsen på 4 små tallerkner og sæt to "øjenæbler" ovenpå.