
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 10 g g | ||
vand vand | 6 dl dl | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
mel mel | 350 g g | ||
speltmel speltmel | 250 g g | ||
oliven
oliven (uden sten) | 100 g g | ||
rosmarin rosmarin | |||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteNytårs brydebrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.
Udarbejdet af Birgitte Nymann