Super frisk. Til Lidl Pris
Nytårs brydebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

10 g g gær gær
6 dl dl vand vand
0,5 tsk. tsk. salt salt
350 g g mel mel
250 g g speltmel speltmel
100 g g oliven oliven
(uden sten)
rosmarin rosmarin
olivenolie olivenolie

Nytårs brydebrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(1)

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.

Udarbejdet af Birgitte Nymann