
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 10 g g | |
vand vand | 6 dl dl | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
mel mel | 350 g g | |
speltmel speltmel | 250 g g | |
oliven
oliven (uden sten) | 100 g g | |
rosmarin rosmarin | ||
olivenolie olivenolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNytårs brydebrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.
Udarbejdet af Birgitte Nymann