
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
10 g g | gær gær | ||
6 dl dl | vand vand | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
350 g g | mel mel | ||
250 g g | speltmel speltmel | ||
100 g g | oliven
oliven ((uden sten)) | ||
rosmarin rosmarin | |||
olivenolie olivenolie |
Nytårs brydebrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(0)
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.
Udarbejdet af Birgitte Nymann