Super frisk. Til Lidl Pris
Nytårs brydebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gær gær10 g g
vand vand6 dl dl
salt salt0,5 tsk. tsk.
mel mel350 g g
speltmel speltmel250 g g
oliven oliven
(uden sten)
100 g g
rosmarin rosmarin
olivenolie olivenolie

Nytårs brydebrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(3)

Opskriften

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.

Udarbejdet af Birgitte Nymann