
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hasselnødder hasselnød | 200 g g | ||
rørsukker rørsukker | 150 g g | ||
vindruekerneolie vindruekerneolie | 1 spsk. spsk. | ||
mørk chokolade mørk chokolade | 100 g g | ||
kakaopulver
kakaopulver (usødet) | 1 spsk. spsk. | ||
vaniljepulver vaniljepulver | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteNøddecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Fordel nødderne på en bradepande med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 10 minutter. Gnub så meget af skallen af som muligt, og blend herefter nødderne med rørsukker.
- Tilsæt olie, og bliv ved med at blende, indtil massen bliver flydende.
- Hak chokoladen fint, og tilsæt den sammen med kakaopulver, vaniljepulver og salt.
- Blend ved lav hastighed, indtil chokoladen er smeltet.
- Hæld nøddecremen på rene, skoldede glas og opbevar den i køleskabet.
- Spis nøddecremen på brød, eller brug den i lagkage eller lignende.