Super frisk. Til Lidl Pris
Nøddecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hasselnødder hasselnød200 g g
rørsukker rørsukker150 g g
vindruekerneolie vindruekerneolie1 spsk. spsk.
mørk chokolade mørk chokolade100 g g
kakaopulver kakaopulver
(usødet)
1 spsk. spsk.
vaniljepulver vaniljepulver1 knsp. knsp.

Nøddecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(51)

Opskriften

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Fordel nødderne på en bradepande med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 10 minutter. Gnub så meget af skallen af som muligt, og blend herefter nødderne med rørsukker.
  3. Tilsæt olie, og bliv ved med at blende, indtil massen bliver flydende.
  4. Hak chokoladen fint, og tilsæt den sammen med kakaopulver, vaniljepulver og salt.
  5. Blend ved lav hastighed, indtil chokoladen er smeltet.
  6. Hæld nøddecremen på rene, skoldede glas og opbevar den i køleskabet.
  7. Spis nøddecremen på brød, eller brug den i lagkage eller lignende.