
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | hasselnødder hasselnød | ||
150 g g | rørsukker rørsukker | ||
1 spsk. spsk. | vindruekerneolie vindruekerneolie | ||
100 g g | mørk chokolade mørk chokolade | ||
1 spsk. spsk. | kakaopulver
kakaopulver (usødet) | ||
1 knsp. knsp. | vaniljepulver vaniljepulver |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteNøddecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 180 grader. Fordel nødderne på en bradepande med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 10 minutter. Gnub så meget af skallen af som muligt, og blend herefter nødderne med rørsukker.
Tilsæt olie, og bliv ved med at blende, indtil massen bliver flydende.
Hak chokoladen fint, og tilsæt den sammen med kakaopulver, vaniljepulver og salt. Blend ved lav hastighed, indtil chokoladen er smeltet.
Hæld nøddecremen på rene, skoldede glas og opbevar den i køleskabet. Spis nøddecremen på brød, eller brug den i lagkage eller lignende.