
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Frikadeller
Next Level hakket Next Level hakket | 1 pakker pakke | ||
fedtstof
fedtstof (til stegning) |
Ovnbagte rodfrugter
sellerier
selleri (lille) | 1 | ||
gulerødder gulerod | 4 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
timian timian | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteNext Level frikadeller med ovnbagte rodfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Ovnbagte rodfrugter:
- Skræl selleri og gulerødder, og skær i grove stykker.
- Vend dem med olivenolie, timian og citronsaft.
- Bages i en 200 °C forvarmet ovn i 25 minutter.
Next Level frikadeller:
- Tag Next Level hakket ud af pakken, og del farsen i 6-8 stykker. Du behøver ikke at krydre den eller tilsætte andet. Farsen er perfekt, som den er, til velsmagende og saftige frikadeller.
- Ælt hvert stykke sammen og form dem til frikadeller.
- Steg dem i fedtstof på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
- Server med ovnbagte rodfrugter og en fyldig salat med fx kogte speltkerner, finthakket agurk, løg, peberfrugt og tomat med citron, hakket persille og olivenolie.
Tilbehør:
Salat af kogte speltkerner, finthakket agurk, løg, peberfrugt og tomat. Marineret med citron og olivenolie.