
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNem sommer-cæsarsalat med nye kartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Cæsarsalat klarer den fremragende som sommerret eller som tilbehør til sommerens mange grillretter. I denne opskrift tilføjer vi nye kartofler, så den klassiske cæsarsalat får et dansk sommertwist. God fornøjelse!
Skrab eller skub de nye kartofler rene og kog dem i saltet vand i 12 minutter til de er møre, men stadig har ”bid” og lad dem køle af. Skær dem evt. i halve, hvis de er store. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte - ca. 5 minutter på hver side. Lad dem trække, mens du ordner salaten. Skyl hjertesalathovederne grundigt, og del dem i kvarte på den lange led. Anret dem på et fad eller på tallerkner og fordel kartoflerne over. Skær kylling i skiver og kom dem på salaten. Hæld dressingen over og drys med parmesanosten og et par vrid fra peberkværnen.
Servér vores sommer-cæsarsalat med nye kartofler på de varme sommeraftener eller spis den til frokost i ferien eller på arbejde. Vores cæsarsalat med nye kartofler garanterer at du bliver mæt, og dermed klar til resten af dagen. Servér evt. cæsarsalaten med noget lækkert brød.