Cæsarsalat klarer den fremragende som sommerret eller som tilbehør til sommerens mange grillretter. I denne opskrift tilføjer vi nye kartofler, så den klassiske cæsarsalat får et dansk sommertwist. God fornøjelse!
Nem sommer-cæsarsalat med nye kartofler
Ingredienser
-
- 500 g kartofler
- 4 stk. hjertesalat
- 220 g kyllingefileter
- 240 g creme fraiche dressing
- 125 g parmesanost revet eller i flager
- salt og peber
Forberedelse
Skrab eller skub de nye kartofler rene og kog dem i saltet vand i 12 minutter til de er møre, men stadig har ”bid” og lad dem køle af. Skær dem evt. i halve, hvis de er store. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte - ca. 5 minutter på hver side. Lad dem trække, mens du ordner salaten. Skyl hjertesalathovederne grundigt, og del dem i kvarte på den lange led. Anret dem på et fad eller på tallerkner og fordel kartoflerne over. Skær kylling i skiver og kom dem på salaten. Hæld dressingen over og drys med parmesanosten og et par vrid fra peberkværnen.
Servér vores sommer-cæsarsalat med nye kartofler på de varme sommeraftener eller spis den til frokost i ferien eller på arbejde. Vores cæsarsalat med nye kartofler garanterer at du bliver mæt, og dermed klar til resten af dagen. Servér evt. cæsarsalaten med noget lækkert brød.