
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | kartofler kartoffel | ||
4 stk. stk. | hjertesalat hjertesalat | ||
220 g g | kyllingefileter kyllingefilet | ||
240 g g | creme fraiche dressing creme fraiche dressing | ||
125 g g | parmesanost
parmesanost (revet eller i flager) | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteNem sommer-cæsarsalat med nye kartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skrab eller skub de nye kartofler rene og kog dem i saltet vand i 12 minutter til de er møre, men stadig har ”bid” og lad dem køle af. Skær dem evt. i halve, hvis de er store. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte - ca. 5 minutter på hver side. Lad dem trække, mens du ordner salaten. Skyl hjertesalathovederne grundigt, og del dem i kvarte på den lange led. Anret dem på et fad eller på tallerkner og fordel kartoflerne over. Skær kylling i skiver og kom dem på salaten. Hæld dressingen over og drys med parmesanosten og et par vrid fra peberkværnen.