Super frisk. Til Lidl Pris
Nem sommer-cæsarsalat med nye kartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g kartofler kartoffel
4 stk. stk. hjertesalat hjertesalat
220 g g kyllingefileter kyllingefilet
240 g g creme fraiche dressing creme fraiche dressing
125 g g parmesanost parmesanost
(revet eller i flager)
Salt og peber Salt og peber

Nem sommer-cæsarsalat med nye kartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(13)

Sådan gør du

Skrab eller skub de nye kartofler rene og kog dem i saltet vand i 12 minutter til de er møre, men stadig har ”bid” og lad dem køle af. Skær dem evt. i halve, hvis de er store. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte - ca. 5 minutter på hver side. Lad dem trække, mens du ordner salaten. Skyl hjertesalathovederne grundigt, og del dem i kvarte på den lange led. Anret dem på et fad eller på tallerkner og fordel kartoflerne over. Skær kylling i skiver og kom dem på salaten. Hæld dressingen over og drys med parmesanosten og et par vrid fra peberkværnen.