Super frisk. Til Lidl Pris
Nektarin -og brombærtærte

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

blødt smør blødt smør125 g g
flormelis flormelis60 g g
salt salt1 knsp. knsp.
æggeblommer æggeblomme1
mel mel
(til udrulning)
hvedemel hvedemel190 g g
fedtstof fedtstof
bagepapir bagepapir
tørrede bælgfrugter tørrede bælgfrugter
nektariner nektarin400 g g
brombær brombær150 g g
mælk mælk500 ml ml
sukker sukker70 g g
buddingpulver buddingpulver1 pakker pakke
lime lime
(Fint afrevet skal og saft fra 1 økologisk lime)
1
husblas husblas1 pakker pakke

Nektarin- og brombærtærte

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(4)

Opskriften

Rør det bløde smør, flormelis, æggeblomme, salt og mel hurtigt sammen. Tryk den ud i en smurt springform (Ø 26 cm) med melfingre, så den får en ca. 2 cm høj kant. Stil den koldt i mindst 1 time. Stik dejen flere gange, beklæd den med bagepapir, og hæld de tørrede bælgfrugter ned i. Bag tærten blindt i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10 minutter. Fjern bagepapiret og bælgfrugterne, og bag tærten videre i 10-15 minutter, indtil den bliver sprød. Lad den køle af, og fjern derefter springformen. Vask nektarinerne og skær dem i skiver uden sten. Sorter brombærrene, vask dem, hvis det er nødvendigt, og lad dem dryppe godt af. Pisk 100 ml mælk med 40 g sukker, vaniljebuddingpulver og limeskal. Giv den øvrige mælk et opkog, tilsæt det omrørte pulver, og lad det koge kort. Hæld buddingen på den sprøde tærtebund og belæg den med frugt. Bland limesaften med 250 ml vand, omrør det med husblas og resten af sukkeret. Kog det under omrøring efter pakkeanvisningen, lad det afkøle lidt, og smør så et tyndt lag ud på tærten. Lad det fæstne.

Næringsindhold

Fedt11 g Kulhydrater33 g Protein4 g kcal251 kJ1053