Super frisk. Til Lidl Pris
Naanbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2,5 dl dl hvedemel hvedemel
2,5 dl dl speltmel speltmel
(eller en anden grov mel)
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 dl dl yoghurt yoghurt
vand vand
(til at samle dejen)
sesamfrø sesamfrø
olie olie

Naanbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(6)

Sådan gør du

Bland først de tørre ingredienser (undtagen sesamfrø) sammen og ælt herefter de våde ingredienser (undtagen smør/olie) ind i dejen, så den samles og bliver elastisk. Lad dejen stå i 20 min. under et fugtigt klæde. Varm en pande op, som du kan lægge låg over, når du bager brødene. Del dejen i 8-10 stykker. Tag ét stykke af gangen og tryk det fladt/stræk det ud, så meget du kan. Pensl med lidt olie og vend i sesamfrø. Læg det på den varme pande og læg med det samme låget på - så hæver brødet nemlig. Lad det ligge i 1 minuts tid, før du vender det og bager det på den anden side. Lad brødene ligge i et viskestykke, så de er lune og bløde, når de skal spises.

Tip

  • Du kan spise naanbrødene med pålæg på eller som sandwich eller du kan bruge dem som tilbehør til salat eller suppe.

Udarbejdet af Birgitte Nymann