
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvedemel hvedemel | 2,5 dl dl | |
speltmel
speltmel (eller en anden grov mel) | 2,5 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | |
yoghurt yoghurt | 2 dl dl | |
vand
vand (til at samle dejen) | ||
sesamfrø sesamfrø | ||
olie olie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNaanbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland først de tørre ingredienser (undtagen sesamfrø) sammen og ælt herefter de våde ingredienser (undtagen smør/olie) ind i dejen, så den samles og bliver elastisk. Lad dejen stå i 20 min. under et fugtigt klæde. Varm en pande op, som du kan lægge låg over, når du bager brødene. Del dejen i 8-10 stykker. Tag ét stykke af gangen og tryk det fladt/stræk det ud, så meget du kan. Pensl med lidt olie og vend i sesamfrø. Læg det på den varme pande og læg med det samme låget på - så hæver brødet nemlig. Lad det ligge i 1 minuts tid, før du vender det og bager det på den anden side. Lad brødene ligge i et viskestykke, så de er lune og bløde, når de skal spises.
Tip
- Du kan spise naanbrødene med pålæg på eller som sandwich eller du kan bruge dem som tilbehør til salat eller suppe.
Udarbejdet af Birgitte Nymann