
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
valnøddekerner valnøddekerne | 60 g g | |
havregryn havregryn | 80 g g | |
rosiner rosin | 60 g g | |
yoghurt yoghurt | 600 g g | |
honning honning | 50 g g | |
pærer
pære (á ca. 200 g) | 4 | |
citronersaft citronsaft | 4 tsk. tsk. | |
hindbær hindbær | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMysli med pære og valnødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rist valnødder på en pande, lad dem køle af på en plade. Imens rister du havregrynene kort på panden, indtil de begynder at dufte. Lad dem køle af på en tallerken.Hak valnødderne groft og bland dem med havregryn og rosiner. Rør yoghurt med honning. Skræl pærerne, fjern kernehus og stilk. Dryp med citronsaft. Fordel hindbær i 4 skåle, hæld yoghurt over og drys til sidst mysli på.
Næringsindhold
Fedt17
g
Kulhydrater72
g
Protein12
g
kcal516
kJ2154