Super frisk. Til Lidl Pris
Mysli med appelsin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

svesker sveske30 g g
tørrede figner tørret figne30 g g
mandler mandel20 g g
havregryn havregryn30 g g
kvark kvark100 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum40 g g
brun farin brun farin1 tsk. tsk.
æbler æble1
bananer banan1
appelsiner appelsin1
yoghurt yoghurt80 g g
vindruer vindrue100 g g

Mysli med appelsin

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Opskriften

AftenSkær svesker og figner ud i tern, hak mandlerne og bland det med havregrynene. Bland kvark, cremefraiche, yoghurt og sukker og rør det sammen med myslien. Skyl appelsinen, riv skallen og kom den i myslien. Hæld myslien i to tætsluttende beholdere og stil dem i køleskabet natten over.

Morgenen efterFileter appelsinen. Skræl æblet, afkern det og skær det i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Vask og halver vindruerne. Vend frugterne i myslien og tag den med på farten i den tætsluttende beholder.Tip

Man kan lave en stor portion mysli og gemme den i en tætsluttende beholder. Det forkorter tilberedningstiden om aftenen.