
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
svesker sveske | 30 g g | ||
tørrede figner tørret figne | 30 g g | ||
mandler mandel | 20 g g | ||
havregryn havregryn | 30 g g | ||
kvark kvark | 100 g g | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 40 g g | ||
brun farin brun farin | 1 tsk. tsk. | ||
æbler æble | 1 | ||
bananer banan | 1 | ||
appelsiner appelsin | 1 | ||
yoghurt yoghurt | 80 g g | ||
vindruer vindrue | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMysli med appelsin
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
AftenSkær svesker og figner ud i tern, hak mandlerne og bland det med havregrynene. Bland kvark, cremefraiche, yoghurt og sukker og rør det sammen med myslien. Skyl appelsinen, riv skallen og kom den i myslien. Hæld myslien i to tætsluttende beholdere og stil dem i køleskabet natten over.
Morgenen efterFileter appelsinen. Skræl æblet, afkern det og skær det i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Vask og halver vindruerne. Vend frugterne i myslien og tag den med på farten i den tætsluttende beholder.Tip
Man kan lave en stor portion mysli og gemme den i en tætsluttende beholder. Det forkorter tilberedningstiden om aftenen.