Mysli med appelsin

Mysli med appelsin image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

2 portioner
    • 30   g svesker
    • 30   g tørrede figner
    • 20   g mandler
    • 30   g havregryn
    • 100   g kvark
    • 40   g creme fraiche eller flødeskum
    • 1   tsk. brun farin
    • 1   æble
    • 1   banan
    • 1   appelsin
    • 80   g yoghurt
    • 100   g vindruer

Forberedelse

    AftenSkær svesker og figner ud i tern, hak mandlerne og bland det med havregrynene. Bland kvark, cremefraiche, yoghurt og sukker og rør det sammen med myslien. Skyl appelsinen, riv skallen og kom den i myslien. Hæld myslien i to tætsluttende beholdere og stil dem i køleskabet natten over.

    Morgenen efterFileter appelsinen. Skræl æblet, afkern det og skær det i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Vask og halver vindruerne. Vend frugterne i myslien og tag den med på farten i den tætsluttende beholder.Tip

    Man kan lave en stor portion mysli og gemme den i en tætsluttende beholder. Det forkorter tilberedningstiden om aftenen.