AftenSkær svesker og figner ud i tern, hak mandlerne og bland det med havregrynene. Bland kvark, cremefraiche, yoghurt og sukker og rør det sammen med myslien. Skyl appelsinen, riv skallen og kom den i myslien. Hæld myslien i to tætsluttende beholdere og stil dem i køleskabet natten over.
Mysli med appelsin
Ingredienser
2
portioner
-
- 30 g svesker
- 30 g tørrede figner
- 20 g mandler
- 30 g havregryn
- 100 g kvark
- 40 g creme fraiche eller flødeskum
- 1 tsk. brun farin
- 1 æble
- 1 banan
- 1 appelsin
- 80 g yoghurt
- 100 g vindruer
Forberedelse
Morgenen efterFileter appelsinen. Skræl æblet, afkern det og skær det i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Vask og halver vindruerne. Vend frugterne i myslien og tag den med på farten i den tætsluttende beholder.Tip
Man kan lave en stor portion mysli og gemme den i en tætsluttende beholder. Det forkorter tilberedningstiden om aftenen.