
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
ingefær ingefær | 10 g g | ||
hvidløgsfed hvidløgsfed | 2 | ||
chilipebere
chilipeber (rød chilipeber) | 1 | ||
gurkemeje gurkemeje | 1 tsk. tsk. | ||
stødt koriander stødt koriander | 1 tsk. tsk. | ||
stødt spidskommen stødt spidskommen | 1 tsk. tsk. | ||
stødt kardemomme stødt kardemomme | 1 tsk. tsk. | ||
nelliker nellike | 1 knsp. knsp. | ||
stødt kanel stødt kanel | 1 knsp. knsp. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
yoghurt
yoghurt (3,5% fedt) | 300 g g | ||
limes saft lime saft | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
kyllingefileter kyllingefilet | 600 g g | ||
kyllingeunderlår kyllingeunderlår | 600 g g | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMurgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løg, ingefær og hvidløg, og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den. Omrør de malede krydderier med 1 tsk. salt, lidt peber og yoghurt. Omrør løg, hvidløg og chili, og smag til med limesaft. Vask kyllingeunderlårene og -brystfileterne, og dup dem tørre. Flå skindet af underlårene, og svits dem let. Halvér fileterne på tværs, og svits dem også let. Hæld stykkerne i krydderyoghurten, vend dem godt deri, og stil det koldt i min. 4 timer eller natten over. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel lidt marinade ovenpå. Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Vend lårene, læg bryststykkerne med på pladen, og fordel den øvrige marinade ovenpå. Bag videre ved samme temperatur i ca. 20-25 min. Dertil passer tortillas.
Tip
I det indiske køkken bliver kryddermarinaden ofte farvet rød med rød frugtfarve, så kyllingestykkerne optager farven af marinaden.