Super frisk. Til Lidl Pris
Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
10 g g ingefær ingefær
2 hvidløgsfed hvidløgsfed
1 chilipebere chilipeber
(rød chilipeber)
1 tsk. tsk. gurkemeje gurkemeje
1 tsk. tsk. stødt koriander stødt koriander
1 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
1 tsk. tsk. stødt kardemomme stødt kardemomme
1 knsp. knsp. nelliker nellike
1 knsp. knsp. stødt kanel stødt kanel
Salt og peber Salt og peber
300 g g yoghurt yoghurt
(3,5% fedt)
1 - 2 tsk. tsk. limes saft lime saft
600 g g kyllingefileter kyllingefilet
600 g g kyllingeunderlår kyllingeunderlår
bagepapir bagepapir

Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(2)

Sådan gør du

Skræl løg, ingefær og hvidløg, og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den. Omrør de malede krydderier med 1 tsk. salt, lidt peber og yoghurt. Omrør løg, hvidløg og chili, og smag til med limesaft. Vask kyllingeunderlårene og -brystfileterne, og dup dem tørre. Flå skindet af underlårene, og svits dem let. Halvér fileterne på tværs, og svits dem også let. Hæld stykkerne i krydderyoghurten, vend dem godt deri, og stil det koldt i min. 4 timer eller natten over. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel lidt marinade ovenpå. Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Vend lårene, læg bryststykkerne med på pladen, og fordel den øvrige marinade ovenpå. Bag videre ved samme temperatur i ca. 20-25 min. Dertil passer tortillas.

Tip

I det indiske køkken bliver kryddermarinaden ofte farvet rød med rød frugtfarve, så kyllingestykkerne optager farven af marinaden.

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater4 g Protein39 g kcal242 kJ1014