Super frisk. Til Lidl Pris
Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
ingefær ingefær10 g g
hvidløgsfed hvidløgsfed2
chilipebere chilipeber
(rød chilipeber)
1
gurkemeje gurkemeje1 tsk. tsk.
stødt koriander stødt koriander1 tsk. tsk.
stødt spidskommen stødt spidskommen1 tsk. tsk.
stødt kardemomme stødt kardemomme1 tsk. tsk.
nelliker nellike1 knsp. knsp.
stødt kanel stødt kanel1 knsp. knsp.
Salt og peber Salt og peber
yoghurt yoghurt
(3,5% fedt)
300 g g
limes saft lime saft1 - 2 tsk. tsk.
kyllingefileter kyllingefilet600 g g
kyllingeunderlår kyllingeunderlår600 g g
bagepapir bagepapir

Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(4)

Opskriften

Skræl løg, ingefær og hvidløg, og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den. Omrør de malede krydderier med 1 tsk. salt, lidt peber og yoghurt. Omrør løg, hvidløg og chili, og smag til med limesaft. Vask kyllingeunderlårene og -brystfileterne, og dup dem tørre. Flå skindet af underlårene, og svits dem let. Halvér fileterne på tværs, og svits dem også let. Hæld stykkerne i krydderyoghurten, vend dem godt deri, og stil det koldt i min. 4 timer eller natten over. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel lidt marinade ovenpå. Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Vend lårene, læg bryststykkerne med på pladen, og fordel den øvrige marinade ovenpå. Bag videre ved samme temperatur i ca. 20-25 min. Dertil passer tortillas.

Tip

I det indiske køkken bliver kryddermarinaden ofte farvet rød med rød frugtfarve, så kyllingestykkerne optager farven af marinaden.

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater4 g Protein39 g kcal242 kJ1014