Super frisk. Til Lidl Pris
Muffins med æbler og kanelremonce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kanelremonce

60 g g blødt smør blødt smør
60 g g rørsukker rørsukker
1,5 tsk. tsk. kanel kanel

Muffindej

130 g g rørsukker rørsukker
1 vaniljestænger vaniljestang
(kornene (eller 2 tsk vaniljesukker))
150 g g blødt smør blødt smør
2 æg æg
(str M/L, stuetempererede)
240 g g hvedemel hvedemel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 tsk. tsk. salt salt
(fint bordsalt)
1,5 dl dl kærnemælk kærnemælk

Æblefyld

2 æbler æble
(2 små æbler)
1 spsk. spsk. hvedemel hvedemel

Muffins med æbler og kanelremonce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(16)

Sådan gør du

Muffindej

Pisk rørsukker, vanillekorn og det bløde smør lyst og luftigt. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg. Bland hvedemel, bagepulver og salt og sigt det ned i dejen. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk og rør til du har en jævn dej. Fyld dejen i papirsklædte muffinsforme.Æblefyld & KanelremonceSkær æblerne, med skræl, i små tern. Vend dem i hvedemel og fordel dem ovenpå de ubagte muffins. Tryk dem let ned i overfladen af dejen. Kanelremonce: Pisk ingredienserne sammen til en luftig remonce. Fordel en klat remonce ovenpå hver muffin, - du kan evt. bruge en engangssprøjtepose* til hjælp. Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i ca 25-45 min - afhængigt af, hvor meget saft, der er i æblerne, og om du har valgt at bage 6 store eller 12 almindelige muffins. Lad dem afkøle inden de evt. pyntes med et drys flormelis inden servering.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her