Super frisk. Til Lidl Pris
Muffins med æbler og kanelremonce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kanelremonce

blødt smør blødt smør60 g g
rørsukker rørsukker60 g g
kanel kanel1,5 tsk. tsk.

Muffindej

rørsukker rørsukker130 g g
vaniljestænger vaniljestang
(kornene (eller 2 tsk vaniljesukker))
1
blødt smør blødt smør150 g g
æg æg
(str M/L, stuetempererede)
2
hvedemel hvedemel240 g g
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
salt salt
(fint bordsalt)
1 tsk. tsk.
kærnemælk kærnemælk1,5 dl dl

Æblefyld

æbler æble
(2 små æbler)
2
hvedemel hvedemel1 spsk. spsk.

Muffins med æbler og kanelremonce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(26)

Opskriften

Muffindej

Pisk rørsukker, vanillekorn og det bløde smør lyst og luftigt. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg. Bland hvedemel, bagepulver og salt og sigt det ned i dejen. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk og rør til du har en jævn dej. Fyld dejen i papirsklædte muffinsforme.Æblefyld & KanelremonceSkær æblerne, med skræl, i små tern. Vend dem i hvedemel og fordel dem ovenpå de ubagte muffins. Tryk dem let ned i overfladen af dejen. Kanelremonce: Pisk ingredienserne sammen til en luftig remonce. Fordel en klat remonce ovenpå hver muffin, - du kan evt. bruge en engangssprøjtepose* til hjælp. Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i ca 25-45 min - afhængigt af, hvor meget saft, der er i æblerne, og om du har valgt at bage 6 store eller 12 almindelige muffins. Lad dem afkøle inden de evt. pyntes med et drys flormelis inden servering.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her