
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kanelremonce
60 g g | blødt smør blødt smør | ||
60 g g | rørsukker rørsukker | ||
1,5 tsk tsk | kanel kanel |
Muffindej
130 g g | rørsukker rørsukker | ||
1 | vaniljestænger
vaniljestang ((kornene (eller 2 tsk vaniljesukker))) | ||
150 g g | blødt smør blødt smør | ||
2 | æg
æg ((str M/L, stuetempererede)) | ||
240 g g | hvedemel hvedemel | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
1 tsk tsk | salt
salt ((fint bordsalt)) | ||
1,5 dl dl | kærnemælk kærnemælk |
Æblefyld
2 | æbler
æble ((2 små æbler)) | ||
1 spsk spsk | hvedemel hvedemel |
Muffins med æbler og kanelremonce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Muffindej
Pisk rørsukker, vanillekorn og det bløde smør lyst og luftigt. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg. Bland hvedemel, bagepulver og salt og sigt det ned i dejen. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk og rør til du har en jævn dej. Fyld dejen i papirsklædte muffinsforme.Æblefyld & KanelremonceSkær æblerne, med skræl, i små tern. Vend dem i hvedemel og fordel dem ovenpå de ubagte muffins. Tryk dem let ned i overfladen af dejen. Kanelremonce: Pisk ingredienserne sammen til en luftig remonce. Fordel en klat remonce ovenpå hver muffin, - du kan evt. bruge en engangssprøjtepose* til hjælp. Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i ca 25-45 min - afhængigt af, hvor meget saft, der er i æblerne, og om du har valgt at bage 6 store eller 12 almindelige muffins. Lad dem afkøle inden de evt. pyntes med et drys flormelis inden servering.
Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss
Se flere opskrifter fra Annemette Voss her