
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 50 g g | |
honning honning | 275 g g | |
appelsiner
appelsin (øko appelsin, saft og fintrevet skal) | 0,5 | |
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | |
sesamfrø sesamfrø | 30 g g | |
græskarkerner græskarkerner | 40 g g | |
hørfrø hørfrø | 30 g g | |
kokosmel kokosmel | 90 g g | |
havregryn havregryn | 120 g g | |
havsalt havsalt | 1 tsk. tsk. | |
cashewnødder cashewnød | 160 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMüeslibarer med cashewnødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Smelt smør og honning i en stor tykbundet gryde ved medium varme. Tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt til det hele er en sammenhængende masse, - pas på ikke at brænde det på. Rist müeslimassen af i bunden af gryden ved jævn varme i ca 5 min. mens du hele tiden rører rundt. Fordel massen i en lille bradepande eller en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, tryk massen flad og helt ud til kanten. Tryk det godt sammen. Lad müeslimassen køle helt af i køleskab, vend den ud på bordet og skær den i mindre stykker med en helt ren kniv. Du kan med fordel dyppe kniven i lidt kogende vand inden du skærer for at opnå et skarpere snit.
Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss
Se flere opskrifter fra Annemette Voss her