Super frisk. Til Lidl Pris
Müeslibarer med cashewnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g smør smør
275 g g honning honning
0,5 appelsiner appelsin
(øko appelsin, saft og fintrevet skal)
50 g g solsikkekerner solsikkekerner
30 g g sesamfrø sesamfrø
40 g g græskarfrø græskarfrø
30 g g hørfrø hørfrø
90 g g kokosmel kokosmel
120 g g havregryn havregryn
1 tsk. tsk. havsalt havsalt
160 g g cashewnødder cashewnød

Müeslibarer med cashewnødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(13)

Sådan gør du

Smelt smør og honning i en stor tykbundet gryde ved medium varme. Tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt til det hele er en sammenhængende masse, - pas på ikke at brænde det på. Rist müeslimassen af i bunden af gryden ved jævn varme i ca 5 min. mens du hele tiden rører rundt. Fordel massen i en lille bradepande eller en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, tryk massen flad og helt ud til kanten. Tryk det godt sammen. Lad müeslimassen køle helt af i køleskab, vend den ud på bordet og skær den i mindre stykker med en helt ren kniv. Du kan med fordel dyppe kniven i lidt kogende vand inden du skærer for at opnå et skarpere snit.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her