Mosaik af torsk og laks med sauce på brunet smør og cashewnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 torskefileter torskefilet
(stor)
laks laks
0,5 franskbrød franskbrød
110 g g citronersaft citronsaft
(frisk)
1 dl dl vand vand
50 g g sukker sukker
2 dl dl fløde fløde
6 blade blad husblas husblas
4 bøtter bøtte persille persille
400 g g rapsolie rapsolie
100 g g æggeblommer æggeblomme
10 g g dijonsennep dijonsennep
5 g g salt salt
100 g g spidskål spidskål
2 løg løg
(ca. 120 g)
1 fed fed hvidløg hvidløg
1 ingefær ingefær
100 g g sojasauce sojasauce
250 g g smør smør
 fra WH
100 g g cashewnødder cashewnød

Mosaik af torsk og laks med sauce på brunet smør og cashewnødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

Del opskriften
1:00 t
(4)

Sådan gør du

Skakbræt¼ side fersk laksemidterstykke1 stor torskefiletFinpuds torskefileten, skær den i tre aflange klodser, ca. 2 cm høj og 2 cm bred i den længde, som fileten tillader det. Skær laksefileten i tre lige tykke skiver på langs. Finpuds stykkerne ved at skære dem til, så du får tre aflange klodser, ca. 2 cm høj og 2 cm bred i den længde, som fileten tillader det. Frys de seks stykker fisk i to timer, så de kan holde formen. Saml skakbrættet ved at lægge torsk, laks og torsk sammen. Gør det herefter modsat, og læg de to stykker sammen. Pak mosaikken ind i husholdningsfilm, og frys den ned til dagen efter.Brødcroutoner½ franskbrødSkær franskbrødet i 1,5 mm tykke skiver. Brug en rund udstikker 1,5 Ø, og stik brødskiverne ud. Bag dem i en 180 grader forvarmet ovn i 10 min. Sluk for ovnen, og lad dem trække, indtil de er helt gyldne.Citroncreme100 g frisk citronsaft1 dl vand50 g sukker2 dl fløde6 blade gelatineUdblød gelatinen i koldt vand. Kog vand, sukker og citronsaft op, tilsæt gelatinen, og lad den køle af og stivne. Når massen har sat sig og er blevet kold, skal du blende den til en puré med en stavblender. Pisk fløden, og vend den i puréen.Persilleolie4 potter persille400 g rapsolieBlend olie og persille op til 58 grader med en termomixer eller robotcoupe. Alternativt kan du varme din olie op til 60 grader i en gryde eller i ovnen. Blend herefter olie og persille kraftigt sammen med en stavblender. Sigt olien fra gennem et klæde, og kassér den grødede urtemasse.Persillemayonnaise100 g æggeblomme10 g dijonsennep10 g citronsaft5 g salt300 g persilleolie (se opskrift ovenfor)Pisk æggeblommer, sennep, citronsaft og salt luftigt og cremet. Tilsæt olien i en tynd stråle, imens der konstant piskes. Fortsæt, indtil konsistensen er fast som en mayonnaise.Spidskålscrudité100 g spidskålSpidskålen lægges fladt på et bræt. Brug samme udstikker som til brødcroutonerne, og stik spidskålen ud. Kom dem i koldt vand indtil brug.Sauce2 zittauerløg, ca. 120 g 1 fed hvidløg1 ingefær100 g soja250 g smør100 g cashewnødderKog smørret op i en gryde, indtil det begynder at skifte farve og dermed karamelliserer. Sigt den mørke, karamelliserede valle fra. Hak løg, ingefær og hvidløg i helt fine, små tern, og bland dem sammen med sojaen. Rist cashewnødderne i en forvarmet ovn i 10 min ved 180 grader. Hak dem groft. Varm den brunede smør op, tilsæt en spiseskefuld af sojablandingen, og bland det hele sammen med cashewnødderne.Anretning1 håndfuld persilleSkær lakse-torske-mosaikken i 5 mm tykke skiver, og skær dem til i siderne. Anret med citroncreme på de orange kvadrater og persillemayonnaise på de hvide. Kom ligeledes spidskålstykkerne på de hvide kvadrater og brødcroutonerne på de orange. Pynt med persille på hver af de to cremer. Saucen serveres ved siden af.

Måske kan du også lide ...

Brødhjerter med laks og dild

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brødhjerter med laks og dild
0:25 min
(0)
Laksemedaljoner med honningmelon-salsa

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Laksemedaljoner med honningmelon-salsa
0:20 min
(3)
Lakse- og avokadotatar 


Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lakse- og avokadotatar 

0:20 min
(59)
WH
WH
Rimmet torsk med avokadocreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet torsk med avokadocreme
2:30 t
(0)
WH
WH
Bagt pighvar og hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt pighvar og hummersuppe
2:00 t
(0)
WH
WH
Panerede rødspættefileter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Panerede rødspættefileter
0:20 min
(0)
Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips
1:15 t
(1)
Lakseruller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lakseruller
0:30 min
(5)
WH
WH
Paneret pighvar

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paneret pighvar
0:20 min
(0)
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
0:30 min
(8)
Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish
0:35 min
(1)
Bagt laks på fennikelgrøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt laks på fennikelgrøntsager
0:50 min
(0)
Stegt laks med quinoasalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt laks med quinoasalat
0:35 min
(7)
Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme
0:30 min
(20)
Laks i ovn med rucolasalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Laks i ovn med rucolasalat
0:25 min
(5)