
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 2 | |
kalkunpålæg kalkunpålæg | 8 skiver skive | |
agurker
agurk (i stave) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMorgenmad med æg, avokado og kalkunpålæg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tilbered æggene som du har lyst til: spejlæg, kogte æg eller scrambled. Skær 4 avocadostave ud af den halve avocado og 4 agurkestave ud af agurken. Tag 4 skiver kalkunpålæg og vikl dem omkring agurkestavene og de sidste 4 skiver kalkunpålæg omkring avocadostavene. Arranger rullerne pænt på din tallerken med æggene i midten. Voilà et styks lækker morgenmad!
Du kan også anrette det hele som en burger, hvor du bruger de to spejlæg som ”burgerbolle” med avocado og agurk i skiver som ”bøf”.
Tips
Denne kombination af æg, kød og grønt kan du variere i det uendelige. I stedet for agurk kan du anvende alle andre typer af rå grønsager. Husk også, at du spiser med øjnene. Så selvom denne ret er simpel, er det en god idé at bruge 30 sekunder på at anrette maden - også når det skal gå stærkt.
Udarbejdet af Birgitte Nymann