Super frisk. Til Lidl Pris
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

3 æg æg
100 g g smøreost smøreost
0,5 dl dl Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre
1 knsp. knsp. salt salt
vineddike vineddike
(Ét dryp vineddike)
25 g g sesamfrø sesamfrø
25 g g hørfrø hørfrø
1 spsk. spsk. birkes birkes
(husk også noget til at drysse over brødene)

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri. Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen. Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies. De flyder endnu mere ud, når de bliver varme. Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.

Tip

  • Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
  • Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt64 g Kulhydrater24 g Protein42 g kcal842 kJ3536