
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 3 | ||
smøreost smøreost | 100 g g | ||
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | 0,5 dl dl | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
vineddike
vineddike (Ét dryp vineddike) | |||
sesamfrø sesamfrø | 25 g g | ||
hørfrø hørfrø | 25 g g | ||
birkes
birkes (husk også noget til at drysse over brødene) | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMorgenbrød uden mel, stivelse og gluten
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri.
- Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen.
- Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies.
- De flyder endnu mere ud, når de bliver varme.
- Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.
Tip
- Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
- Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt64
g
Kulhydrater24
g
Protein42
g
kcal842
kJ3536