
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3 | æg æg | ||
100 g g | smøreost smøreost | ||
0,5 dl dl | Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
vineddike
vineddike ((Ét dryp vineddike)) | |||
25 g g | sesamfrø sesamfrø | ||
25 g g | hørfrø hørfrø | ||
1 spsk spsk | birkes
birkes ((husk også noget til at drysse over brødene)) |
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(1)
Sådan gør du
Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri. Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen. Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies. De flyder endnu mere ud, når de bliver varme. Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.
Tip
- Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
- Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann