
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 3 | |
smøreost smøreost | 100 g g | |
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | 0,5 dl dl | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
vineddike
vineddike (Ét dryp vineddike) | ||
sesamfrø sesamfrø | 25 g g | |
hørfrø hørfrø | 25 g g | |
birkes
birkes (husk også noget til at drysse over brødene) | 1 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMorgenbrød uden mel, stivelse og gluten
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri.
- Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen.
- Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies.
- De flyder endnu mere ud, når de bliver varme.
- Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.
Tip
- Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
- Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt64
g
Kulhydrater24
g
Protein42
g
kcal842
kJ3536