Super frisk. Til Lidl Pris
Mørbradgryde med rodfrugtmos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 svinemørbrad svinemørbrad
150 g g bacontern bacontern
1 løg løg
2 hvidløgsfed hvidløgsfed
250 g g champignoner champignon
3 tsk. tsk. paprikaer paprika
1 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
70 g g tomatpuré tomatpuré
0,5 l l madlavningsfløde madlavningsfløde
Salt og peber Salt og peber
kørvel kørvel
(til pynt)

til rodfrugtmosen

1 kg kg blandede rodfrugter blandede rodfrugter
2 spsk. spsk. smør smør
1 dl dl mælk mælk
Salt og peber Salt og peber

Mørbradgryde med rodfrugtmos

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(114)

Sådan gør du

Pil og hak løget, pil og pres hvidløget. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i tynde skiver.Steg baconternene i 2 min i en tør gryde. Tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt champignonerne efter 2 min, og lad dem blive gyldne. Tilsæt kødet, og brun det. Tilsæt paprika, og steg videre i 2 min.Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i grove tern. Kog dem møre i 20 min i usaltet vand. Hæld vandet fra, og mos dem sammen med smør og lunet mælk. Smag til med salt og peber.Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde i mørbradgryden. Smag til med salt og peber, og lad det simre under låg i 30 min. Anret mosen og mørbradgryden, og pynt med kørvel inden servering.