
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | svinemørbrad svinemørbrad | ||
150 g g | bacontern bacontern | ||
1 | løg løg | ||
2 | hvidløgsfed hvidløgsfed | ||
250 g g | champignoner champignon | ||
3 tsk. tsk. | paprikaer paprika | ||
1 dåser dåse | hakkede tomater hakkede tomater | ||
70 g g | tomatpuré tomatpuré | ||
0,5 l l | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
kørvel
kørvel (til pynt) |
til rodfrugtmosen
1 kg kg | blandede rodfrugter blandede rodfrugter | ||
2 spsk. spsk. | smør smør | ||
1 dl dl | mælk mælk | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMørbradgryde med rodfrugtmos
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pil og hak løget, pil og pres hvidløget. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i tynde skiver.Steg baconternene i 2 min i en tør gryde. Tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt champignonerne efter 2 min, og lad dem blive gyldne. Tilsæt kødet, og brun det. Tilsæt paprika, og steg videre i 2 min.Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i grove tern. Kog dem møre i 20 min i usaltet vand. Hæld vandet fra, og mos dem sammen med smør og lunet mælk. Smag til med salt og peber.Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde i mørbradgryden. Smag til med salt og peber, og lad det simre under låg i 30 min. Anret mosen og mørbradgryden, og pynt med kørvel inden servering.