
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | løg løg | ||
1 - 2 spsk. spsk. | smør smør | ||
3 tsk. tsk. | honning honning | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 bøtter bøtte | basilikum basilikum | ||
300 g g | gedefriskost gedefriskost | ||
750 g g | cherrytomater cherrytomat |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMini tomater med karamelliserede løg og gedeflødeost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pil løget, hak det og steg dem glasagtige i smør. Strø med honningen og lad det karamellisere let. Krydr med salt og peber, og lad det afkøle. Pluk halvdelen af basilikumbladene af og hak dem fint. Bland dem med løg og gedeflødeosten, og smag til. Vask cherrytomaterne, og skær den øverste tredjedel forsigtigt af, og udhul tomaten forsigtigt med en lille ske. Fyld løgmassen i, og sæt dem på en tallerken. Pynt med de øvrige basilikumblade. Dertil passer grissinier, saltkiks eller frisk ciabatta.
Tip
Små cherrytomater er fantastiske som fingermad. Lav nogle større eksemplarer, så bliver arbejdet lettere.