Super frisk. Til Lidl Pris
Mini tomater med karamelliserede løg og gedeflødeost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 løg løg
1 - 2 spsk. spsk. smør smør
3 tsk. tsk. honning honning
Salt og peber Salt og peber
1 bøtter bøtte basilikum basilikum
300 g g gedefriskost gedefriskost
750 g g cherrytomater cherrytomat

Mini tomater med karamelliserede løg og gedeflødeost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(2)

Sådan gør du

Pil løget, hak det og steg dem glasagtige i smør. Strø med honningen og lad det karamellisere let. Krydr med salt og peber, og lad det afkøle. Pluk halvdelen af basilikumbladene af og hak dem fint. Bland dem med løg og gedeflødeosten, og smag til. Vask cherrytomaterne, og skær den øverste tredjedel forsigtigt af, og udhul tomaten forsigtigt med en lille ske. Fyld løgmassen i, og sæt dem på en tallerken. Pynt med de øvrige basilikumblade. Dertil passer grissinier, saltkiks eller frisk ciabatta.

Tip

Små cherrytomater er fantastiske som fingermad. Lav nogle større eksemplarer, så bliver arbejdet lettere.

Næringsindhold

Fedt8 g Kulhydrater6 g Protein4 g kcal116 kJ485