
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
honningmeloner honningmelon | |||
mørk chokolade
mørk chokolade (80 %) | 60 g g | ||
fløde fløde | 2 dl dl | ||
mandler mandel | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMelonlagkage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær melonen over på midten og fjern kernerne. Skræl den ene halvdel af melonen og gem resten til en anden ret.
Du skærer nu den halve melon over på tværs 3-4 gange, så du får 4-5 ”lag” melon, som du kan bruge som lagkagebunde. Smelt chokoladen og tilsæt fløden. Tag så nederste lag (det største) af melonen og læg på en tallerken. Kom chokolade på toppen. Kom næste lag melon på (ligesom når du laver en almindelig lagkage) og forsæt til du har tilsat chokolade på alle ”bunde”. Stil så ”lagkagen” på køl i 1-2 timer. Pisk fløde, og dæk hele kuplen med flødeskum. Drys hakkede mandler over.
Tip
Kom kokosmel i den smeltede chokolade inden du samler ”lagkagen”.
Kom sesamfrø i den smeltede chokolade.
Udarbejdet af Birgitte Nymann