
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
honningmeloner honningmelon | ||
mørk chokolade
mørk chokolade (80 %) | 60 g g | |
fløde fløde | 2 dl dl | |
mandler mandel | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMelonlagkage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skær melonen over på midten og fjern kernerne. Skræl den ene halvdel af melonen og gem resten til en anden ret.
- Du skærer nu den halve melon over på tværs 3-4 gange, så du får 4-5 ”lag” melon, som du kan bruge som lagkagebunde.
- Smelt chokoladen og tilsæt fløden.
- Tag så nederste lag (det største) af melonen og læg på en tallerken.
- Kom chokolade på toppen.
- Kom næste lag melon på (ligesom når du laver en almindelig lagkage) og forsæt til du har tilsat chokolade på alle ”bunde”.
- Stil så ”lagkagen” på køl i 1-2 timer.
- Pisk fløde, og dæk hele kuplen med flødeskum. Drys hakkede mandler over.
Tip: Kom kokosmel i den smeltede chokolade inden du samler ”lagkagen”. Kom sesamfrø i den smeltede chokolade.
Udarbejdet af Birgitte Nymann