
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMedister med kartofler og grønlangkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kartoflerne renses og sættes over i rigeligt og letsaltet vand. Lad grønkålen tø op i en sigte og pres væden fra. Kom halvdelen af smørret i en gryde, tilsæt kål og piskefløde og lad det simre i 5-10 min. Rør melet sammen med resten af smørret og bland smørbollen i grønkålen under omrøring. Grønlangkålen smages til med salt og peber samt evt. muskatnød og sukker. Til slut skal grønlangkålen koges igennem. Medisterpølsen prikkes let med en kødnål eller gaffel og en stegepande klargøres med rigeligt smør. Smørret varmes ved god varme til det er gyldent, og medisteren brunes da heri, ca. 1 min. på hver side. Efter bruning skrues ned til svag varme, og medisteren steges i ca. 9 min. på hver side. Krydr gerne med salt og peber under stegningen.
Server medisteren med kartofler, grønlangkål og syltede rødbeder.