Super frisk. Til Lidl Pris
Medister med kartofler og grønlangkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

medisterpølser medisterpølse500 g g
kartofler kartoffel1 kg kg
grønkål grønkål750 g g
piskefløde piskefløde1 dl dl
hvedemel hvedemel1 spsk. spsk.
smør smør25 g g
syltede rødbeder syltet rødbede
Salt og peber Salt og peber

Medister med kartofler og grønlangkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(10)

Opskriften

Kartoflerne renses og sættes over i rigeligt og letsaltet vand. Lad grønkålen tø op i en sigte og pres væden fra. Kom halvdelen af smørret i en gryde, tilsæt kål og piskefløde og lad det simre i 5-10 min. Rør melet sammen med resten af smørret og bland smørbollen i grønkålen under omrøring. Grønlangkålen smages til med salt og peber samt evt. muskatnød og sukker. Til slut skal grønlangkålen koges igennem. Medisterpølsen prikkes let med en kødnål eller gaffel og en stegepande klargøres med rigeligt smør. Smørret varmes ved god varme til det er gyldent, og medisteren brunes da heri, ca. 1 min. på hver side. Efter bruning skrues ned til svag varme, og medisteren steges i ca. 9 min. på hver side. Krydr gerne med salt og peber under stegningen.

Server medisteren med kartofler, grønlangkål og syltede rødbeder.