Super frisk. Til Lidl Pris
Marineret, håndskåret dansk rib eye

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 tsk. tsk. kommen kommen
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
1 spsk. spsk. tørret oregano tørret oregano
2 tsk. tsk. paprikaer paprika
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. salt salt
1 tsk. tsk. sort peber sort peber
400 g g rib eye rib eye
50 g g smør smør

Marineret, håndskåret dansk rib eye

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(2)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 185°C. Bland alle krydderierne sammen. Tør rib eyen af med lidt køkkenrulle og massér den. Varm en pande godt op, kom smør på panden, og lad det smelte. Kom rib eyen på panden i 5 min på hver side, indtil den har fået farve på alle siderne. Læg rib eyen i et ovnfast fad, dæk fadet med stanniol, og kom den i ovnen i 15-18 min. Tag rib eyen ud af ovnen, dæk den med stanniol, og lad den stå at hvile i ca. 15 min, før den skæres. Servér rib eyen i skiver.

Tip

Servér rib eyen med blancheret broccoli, som har været i kogende vand i kort tid, ca. 1,5 min.

Keywords

Aftensmad