
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 tsk tsk | kommen kommen | ||
2 spsk spsk | brun farin brun farin | ||
1 spsk spsk | tørret oregano tørret oregano | ||
2 tsk tsk | paprikaer paprika | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | sort peber sort peber | ||
400 g g | rib eye rib eye | ||
50 g g | smør smør |
Marineret, håndskåret dansk rib eye
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 185°C. Bland alle krydderierne sammen. Tør rib eyen af med lidt køkkenrulle og massér den. Varm en pande godt op, kom smør på panden, og lad det smelte. Kom rib eyen på panden i 5 min på hver side, indtil den har fået farve på alle siderne. Læg rib eyen i et ovnfast fad, dæk fadet med stanniol, og kom den i ovnen i 15-18 min. Tag rib eyen ud af ovnen, dæk den med stanniol, og lad den stå at hvile i ca. 15 min, før den skæres. Servér rib eyen i skiver.
Tip
Servér rib eyen med blancheret broccoli, som har været i kogende vand i kort tid, ca. 1,5 min.