Marineret frokostkylling

Marineret frokostkylling image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

1 portion
    • 4   snackpebere
    • 500   g cherrytomater
    • 1   rødløg
    • 1   gulerod
    • 1   spsk. olivenolie
    • 0,5   lime
    • 1   citron
    • 2   fed hvidløg
    •   salt og peber
    • 400   g kyllingefileter

Forberedelse

    Blend alle ingredienser (undtagen kyllingefileter, snackpebre og tomater). Kom kyllingefileterne i en pose eller et glas og kom marinaden på. Lad det trække i 5-6 timer. Steg så kyllingen på mellemvarme til den er gennemstegt. Snit snackpebrene i tynde strimler og skær tomaterne i kvarte. Anret kylling, pebre og tomater på en tallerken eller tag retten med som madpakke.

    Tip

    Du kan bruge kalkun, oksekød eller svinekød i stedet for kylling.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann