
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
snackpebere snackpeber | 4 | ||
cherrytomater cherrytomat | 500 g g | ||
rødløg rødløg | 1 | ||
gulerødder gulerod | 1 | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
lime lime | 0,5 | ||
citroner citron | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
kyllingefileter kyllingefilet | 400 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMarineret frokostkylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blend alle ingredienser (undtagen kyllingefileter, snackpebre og tomater). Kom kyllingefileterne i en pose eller et glas og kom marinaden på. Lad det trække i 5-6 timer. Steg så kyllingen på mellemvarme til den er gennemstegt. Snit snackpebrene i tynde strimler og skær tomaterne i kvarte. Anret kylling, pebre og tomater på en tallerken eller tag retten med som madpakke.
Tip
Du kan bruge kalkun, oksekød eller svinekød i stedet for kylling.
Udarbejdet af Birgitte Nymann