
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMarengs med flødeskum og søde jordbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pisk æggehviderne med halvdelen af sukkeret til det er stift. Bland forsigtigt resten af sukkeret i.
- Sæt 16 små toppe på en bageplade. Toppene bages i ca. 65 min ved 100 grader - ikke varmluft.
- Rens og halver 300 g jordbær.
- Kom de halve jordbær i et ildfast fad sammen med olivenolie, og bag dem i ovnen ved 175 grader - gerne varmluft - i ca. 15 minutter.
- Pisk fløden til let skum, og vend vaniljekornene i.
- Rens de sidste 100 g jordbær, og skær dem ud i mindre stykker.
- Læg 4 marengs i bunden af fire skåle, og fordel flødeskummen ovenpå.
- Fordel de bagte og friske jordbær henover, og drys evt. med finthakket chokolade.
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere på iloveøko.dk/opskrifter