Super frisk. Til Lidl Pris
Marengs med flødeskum og søde jordbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

æggehvider æggehvide2
sukker sukker100 g g
jordbær jordbær400 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
piskefløde piskefløde2,5 dl dl
vaniljestænger vaniljestang
(korn fra ½ øko vaniljestang)
mørk chokolade mørk chokolade

Marengs med flødeskum og søde jordbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(41)

Opskriften

  1. Pisk æggehviderne med halvdelen af sukkeret til det er stift. Bland forsigtigt resten af sukkeret i.
  2. Sæt 16 små toppe på en bageplade. Toppene bages i ca. 65 min ved 100 grader - ikke varmluft.
  3. Rens og halver 300 g jordbær.
  4. Kom de halve jordbær i et ildfast fad sammen med olivenolie, og bag dem i ovnen ved 175 grader - gerne varmluft - i ca. 15 minutter.
  5. Pisk fløden til let skum, og vend vaniljekornene i.
  6. Rens de sidste 100 g jordbær, og skær dem ud i mindre stykker.
  7. Læg 4 marengs i bunden af fire skåle, og fordel flødeskummen ovenpå.
  8. Fordel de bagte og friske jordbær henover, og drys evt. med finthakket chokolade.


Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere på iloveøko.dk/opskrifter