Super frisk. Til Lidl Pris
Marcipankager med fersken

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g gær gær
mælk mælk
150 g g sukker sukker
100 g g marcipan marcipan
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
600 g g mel mel
140 g g smør smør
1 æg æg
1 tsk. tsk. salt salt
fersken fersken
60 g g mandler mandel
3 spsk. spsk. fløde fløde

Marcipankager med fersken

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(2)

Sådan gør du

Varm 250 ml mælk, opløs gæren heri, og tilsæt 20 g sukker. Lad det afkøle i 15 min. Rør marcipan sammen med 400 ml mælk. Bland resten af mælken sammen med 20 g sukker og vaniljesukker, og put det i den varme mælk. Kog op. Hæld det i en skål, og lad det køle af. 600 g mel, 40 g sukker, 60 g smør, æg, salt og mælkeblandingen røres sammen til en dej. Lad dejen hvile i 1 time. Hæld væsken fra fersknerne, og hak fersknerne. Hak mandlerne fint. Lav en drysblanding af de hakkede mandler med 80 g smør, 70 g sukker og 60 g mel. Tag din dej frem, og ælt den. Form dem til 12 kager, drys lidt mel på dem, læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hvile i 10 min. Fordel marcipancremen, ferskenstykkerne og drysblandingen på kagerne. Lav en lille kant på kagerne, og pensl dem med fløde. Bag dem i en forvarmet ovn på 180°C i 20 min. Lad dem køle af, før du serverer dem.