Super frisk. Til Lidl Pris
Marcipankager med fersken

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gær gær50 g g
mælk mælk
sukker sukker150 g g
marcipan marcipan100 g g
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
mel mel600 g g
smør smør140 g g
æg æg1
salt salt1 tsk. tsk.
fersken fersken
mandler mandel60 g g
fløde fløde3 spsk. spsk.

Marcipankager med fersken

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(4)

Opskriften

Varm 250 ml mælk, opløs gæren heri, og tilsæt 20 g sukker. Lad det afkøle i 15 min. Rør marcipan sammen med 400 ml mælk. Bland resten af mælken sammen med 20 g sukker og vaniljesukker, og put det i den varme mælk. Kog op. Hæld det i en skål, og lad det køle af. 600 g mel, 40 g sukker, 60 g smør, æg, salt og mælkeblandingen røres sammen til en dej. Lad dejen hvile i 1 time. Hæld væsken fra fersknerne, og hak fersknerne. Hak mandlerne fint. Lav en drysblanding af de hakkede mandler med 80 g smør, 70 g sukker og 60 g mel. Tag din dej frem, og ælt den. Form dem til 12 kager, drys lidt mel på dem, læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hvile i 10 min. Fordel marcipancremen, ferskenstykkerne og drysblandingen på kagerne. Lav en lille kant på kagerne, og pensl dem med fløde. Bag dem i en forvarmet ovn på 180°C i 20 min. Lad dem køle af, før du serverer dem.