
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 50 g g | |
mælk mælk | ||
sukker sukker | 150 g g | |
marcipan marcipan | 100 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | |
mel mel | 600 g g | |
smør smør | 140 g g | |
æg æg | 1 | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
fersken fersken | ||
mandler mandel | 60 g g | |
fløde fløde | 3 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMarcipankager med fersken
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm 250 ml mælk, opløs gæren heri, og tilsæt 20 g sukker. Lad det afkøle i 15 min. Rør marcipan sammen med 400 ml mælk. Bland resten af mælken sammen med 20 g sukker og vaniljesukker, og put det i den varme mælk. Kog op. Hæld det i en skål, og lad det køle af. 600 g mel, 40 g sukker, 60 g smør, æg, salt og mælkeblandingen røres sammen til en dej. Lad dejen hvile i 1 time. Hæld væsken fra fersknerne, og hak fersknerne. Hak mandlerne fint. Lav en drysblanding af de hakkede mandler med 80 g smør, 70 g sukker og 60 g mel. Tag din dej frem, og ælt den. Form dem til 12 kager, drys lidt mel på dem, læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hvile i 10 min. Fordel marcipancremen, ferskenstykkerne og drysblandingen på kagerne. Lav en lille kant på kagerne, og pensl dem med fløde. Bag dem i en forvarmet ovn på 180°C i 20 min. Lad dem køle af, før du serverer dem.