
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | marcipan marcipan | ||
250 g g | smør smør | ||
125 g g | nougat nougat | ||
250 g g | sukker sukker | ||
250 g g | æg
æg ((hele æg)) | ||
60 g g | kartoffelmel kartoffelmel | ||
25 g g | flormelis flormelis |
Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:15
t
(18)
Sådan gør du
Smør og sukker køres sammen i en foodprocessor, til det er en glat masse. Derefter kommes marcipan og nougat i lidt efter lidt, og igen køres blandingen til en glat masse. Herefter kommes æg i lidt efter lidt. Til sidst kommes kartoffelmelet i. De 2 springforme smøres med smør og drysses med sukker i et jævnt lag, og kagemassen fordeles heri. Kagerne bages i ovnen ved 170 °C i ca. 45 min. Flormelis drysses på kagen, når den er kold.
Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim