Super frisk. Til Lidl Pris
Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g marcipan marcipan
250 g g smør smør
125 g g nougat nougat
250 g g sukker sukker
250 g g æg æg
(hele æg)
60 g g kartoffelmel kartoffelmel
25 g g flormelis flormelis

Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(22)

Sådan gør du

Smør og sukker køres sammen i en foodprocessor, til det er en glat masse. Derefter kommes marcipan og nougat i lidt efter lidt, og igen køres blandingen til en glat masse. Herefter kommes æg i lidt efter lidt. Til sidst kommes kartoffelmelet i. De 2 springforme smøres med smør og drysses med sukker i et jævnt lag, og kagemassen fordeles heri. Kagerne bages i ovnen ved 170 °C i ca. 45 min. Flormelis drysses på kagen, når den er kold.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim