#LidlOverrasker
Maltkylling med sortbygsrisotto

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kylling kylling
400 g g sortbyg sortbyg
(sættes i blød natten over i dobbelt så meget vand)
200 g g portobellosvampe portobellosvamp
(skæres groft)
1 løg løg
(finthakket)
1 bøtter bøtte persille persille
(finthakket)
100 g g maltsirup maltsirup
0,5 l l hønsebouillon hønsebouillon
( (der kan bruges bouillon. Alternativt laves egen hønsefond))
vand vand
(Til at spæde efter med)
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
2 dl dl hvidvin hvidvin
50 g g friskost friskost
1 citroner citron

Maltkylling med sortbygsrisotto

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(3)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190 °C.Klargør din kylling. Halvér din citron, og smør kyllingen ind i citronsaften. Når det er gjort, hældes maltsirup ud over kyllingen, og den sættes i ovnen i ca. 1 time.Sæt en sauterpande på komfuret, og kom olie på. Når olien er varm, tilsættes det finthakkede løg, og derefter kommes sortbyg på. Varm sortbyggen igennem, og tilsæt svampene. Det hele svitses i ca. 10 min. ved medium varme. Herefter kommes hvidvinen på og reduceres, indtil der er 0,5 dl tilbage. Nu kommes hønsefond i lidt efter lidt, imens det simrer. Det tager ca. 45 min under låg og omrøring. Hvis du løber tør for fond, kommer du lidt vand i, indtil det er mørt.Til sidst hældes friskosten i. Persillen vendes i lige inden servering. Sortbyggen serveres med den færdigstegte kylling.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

Maltkylling med sortbygsrisotto
1:30 t

Maltkylling med sortbygsrisotto

Ingredienser

kylling
1
sortbyg (sættes i blød natten over i dobbelt så meget vand)
400 g
portobellosvamp (skæres groft)
200 g
løg (finthakket)
1
persille (finthakket)
1 bøtte
maltsirup
100 g
hønsebouillon ( (der kan bruges bouillon. Alternativt laves egen hønsefond))
0.5 l
vand (Til at spæde efter med)
olivenolie
0.5 dl
hvidvin
2 dl
friskost
50 g
citron
1
Maltkylling med sortbygsrisotto
1:30 t

Step 1

Maltkylling med sortbygsrisotto

Tænd ovnen på 190 °C.Klargør din kylling. Halvér din citron, og smør kyllingen ind i citronsaften. Når det er gjort, hældes maltsirup ud over kyllingen, og den sættes i ovnen i ca. 1 time.Sæt en sauterpande på komfuret, og kom olie på. Når olien er varm, tilsættes det finthakkede løg, og derefter kommes sortbyg på. Varm sortbyggen igennem, og tilsæt svampene. Det hele svitses i ca. 10 min. ved medium varme. Herefter kommes hvidvinen på og reduceres, indtil der er 0,5 dl tilbage. Nu kommes hønsefond i lidt efter lidt, imens det simrer. Det tager ca. 45 min under låg og omrøring. Hvis du løber tør for fond, kommer du lidt vand i, indtil det er mørt.Til sidst hældes friskosten i. Persillen vendes i lige inden servering. Sortbyggen serveres med den færdigstegte kylling.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

kylling: 1
sortbyg (sættes i blød natten over i dobbelt så meget vand): 400 g
portobellosvamp (skæres groft): 200 g
løg (finthakket): 1
persille (finthakket): 1 bøtte
maltsirup: 100 g
hønsebouillon ( (der kan bruges bouillon. Alternativt laves egen hønsefond)): 0.5 l
vand (Til at spæde efter med)
olivenolie: 0.5 dl
hvidvin: 2 dl
friskost: 50 g
citron: 1
Maltkylling med sortbygsrisotto

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør
2:30 t
(6)
Svampesuppe med stegt havtaske

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampesuppe med stegt havtaske
45 min
(7)
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
30 min
(8)
WH
WH
Chateaubriand med selleripuré og kartoffelfondant

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chateaubriand med selleripuré og kartoffelfondant
2:30 t
(9)
Rimmet havtaske med avokadocreme og urter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet havtaske med avokadocreme og urter
2:30 t
(4)
WH
WH
Brunede kartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brunede kartofler
20 min
(3)
WH
WH
Paneret pighvar

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paneret pighvar
20 min
(0)
WH
WH
Vagtelbrystfileter med stuvede kartofler og asparges

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Vagtelbrystfileter med stuvede kartofler og asparges
60 min
(3)
WH
WH
Kyllingefrikassé

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kyllingefrikassé
45 min
(13)
WH
WH
Lam med svampe og asparges

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lam med svampe og asparges
1:30 t
(2)
WH
WH
Lam i hø med grillet grønt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lam i hø med grillet grønt
2:00 t
(4)
WH
WH
Bagt pighvar og hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt pighvar og hummersuppe
2:00 t
(1)
Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid
1:15 t
(20)
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
1:50 t
(1)
Manitobabrød med sortbyg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Manitobabrød med sortbyg
1:40 t
(9)