Super frisk. Til Lidl Pris
Maltkylling med sortbygsrisotto

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kylling kylling
400 g g sortbyg sortbyg
(sættes i blød natten over i dobbelt så meget vand)
200 g g portobellosvampe portobellosvamp
(skæres groft)
1 løg løg
(finthakket)
1 bøtter bøtte persille persille
(finthakket)
100 g g maltsirup maltsirup
0,5 l l hønsebouillon hønsebouillon
( (der kan bruges bouillon. Alternativt laves egen hønsefond))
vand vand
(Til at spæde efter med)
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
2 dl dl hvidvin hvidvin
50 g g friskost friskost
1 citroner citron

Maltkylling med sortbygsrisotto

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(3)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190 °C.Klargør din kylling. Halvér din citron, og smør kyllingen ind i citronsaften. Når det er gjort, hældes maltsirup ud over kyllingen, og den sættes i ovnen i ca. 1 time.Sæt en sauterpande på komfuret, og kom olie på. Når olien er varm, tilsættes det finthakkede løg, og derefter kommes sortbyg på. Varm sortbyggen igennem, og tilsæt svampene. Det hele svitses i ca. 10 min. ved medium varme. Herefter kommes hvidvinen på og reduceres, indtil der er 0,5 dl tilbage. Nu kommes hønsefond i lidt efter lidt, imens det simrer. Det tager ca. 45 min under låg og omrøring. Hvis du løber tør for fond, kommer du lidt vand i, indtil det er mørt.Til sidst hældes friskosten i. Persillen vendes i lige inden servering. Sortbyggen serveres med den færdigstegte kylling.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

Keywords

Aftensmad